Aydilge'den kahreden haber! Acil ameliyata alındı: Hayranları gözyaşlarına boğuldu...

Aydilge'den kahreden haber! Acil ameliyata alındı: Hayranları gözyaşlarına boğuldu...

Son dönemin başarılı sanatçıları arasında yer alan Aydilge'den acı haber geldi. Ünlü şarkıcıdan gelen kötü haber hayranlarını üzüntü içerisinde bıraktı. Ünlü şarkıcı acil ameliyata alındı.

"Aşk Paylaşılmaz", "Yine Ben Aşık Oldum" ve "Kiralık Aşk" gibi şarkılarıyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan ünlü şarkıcı Aydilge'den kahreden haber geldi. Ünlü şarkıcıdan gelen kötü haber hayranlarını üzüntü içerisinde bıraktı.

Son dönemde dikkat çekici çalışmalara imza atarak geniş bir hayran kitlesine ulaşan ünlü şarkıcı Aydilge acil ameliyata alındı. Kötü haberi sosyal medya hesabı aracılığıyla duyuran Aydilge, sevenlerini üzüntü içerisinde bıraktı.

Kalçasında yırtık meydana geldiğini açıklayan Aydilge, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Ne yazık ki birazdan acil ameliyata alınmam gerekecek. Şarkımda da değdiğim gibi hayat şaşırtır hep zaten. Kalçamda labrum yırtığı var. Ben hoplamayı zıplamayı çok seviyorum sahnede ama biraz fazla olmuş galiba. Labrum yırtığım oldukça geniş ve parçacıklı durumda. Onun temizlenip dikilmesi gerekiyor. İnşallah sonrasında eskisinden daha iyi şekilde şarkılarımızı söyleyeceğiz. Dualarınızı ve güzel enerjilerinizi yollamayı unutmayın"

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN