Aylar önce boşanan Hadise'den flaş hareket! Alyansı geri taktı: Büyük sır ortaya çıktı

Aylar önce boşanan Hadise'den flaş hareket! Alyansı geri taktı: Büyük sır ortaya çıktı

Sanat dünyasının en sevilen isimlerinden olan Hadise'nin parmağındaki yüzük akılları karıştırdı. Sosyal medyanın ikiye bölünmesine neden olan yüzük olayı kafaları karıştırdı. Mehmet Dinçerler ile geçtiğimiz dönemlerde evlenen Hadise sadece 5 ay evli kalabilmişti. Yıldırım hızıyla boşanan Hadise'nin yüzüğü ise merak konusu oldu. İşte tüm detaylar...

HADİSE'NİN ELİNDEKİ ALYANS DİKKAT ÇEKTİ!

Ülkemizin en sevilen sanatçılarından birisi olan Hadise parmağına taktığı alyans ile birlikte gündemi derinden sarstı. Geçtiğimiz dönemlerde Mehmet Dinçerler ile evlilik geçiren ünlü sanatçı Hadise aradan geçen 5 ay sonra boşanma kararı aldı.

Büyük bir hızla evlenip boşanan çift ise magazin dünyasını derinden sarsmıştı. Sosyal medyayı aktif kullanan ünlüler arasında yer alan Hadise paylaşımlarını hızlandırdı. Araç içerisinden yaptığı bir paylaşım ise gündemde bomba etkisi yarattı.

Paylaşılan fotoğrafın nedeni merak edilirken parmağındaki yüzük ise takipçilerinin dikkatini çekmeyi başardı. Alyansa benzeyen yüzük ise sosyal medyayı ikiye böldü. Yorumlarda ise "Alyans mı? Dilek yüzüğü mü?" tartışması başladı. Ünlü şarkıcı ise bu fotoğrafı paylaşması ile birlikte kimseye cevap vermek istemediği durum merak kabarttı.

hadise-qec9-cover.jpg

HADİSE'DEN CESUR POZLAR!

Son zamanlarda sık sık aşk hayatı ile gündemde yer almayı başaran ünlü sanatçı Hadise'den yeni single müjdesi ve paylaştığı fotoğraf ile gündemde yerini almıştı. Yeni şarkısı ve klibi için kameraların karşısına geçen ünlü sanatçı Hadise, sosyal medya hesabından şarkının kapak fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Hadise'nin verdiği cesur poza ise Seda Sayan'dan cevap geldi. Sosyal medya kullanıcılarından verdiği poz nedeniyle tepki gören Hadise paylaşımın altına "Toxic exten sonra ben" açıklamasını düştü. Takipçileri ise Mehmet Dinçerler'in duvarları yumrukladığına dair yorumlarda bulundu.

2-006.jpg

HAVADA AŞK KOKUSU VAR!

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan sanatçı Hadise üst üste paylaşığı fotoğrafların altına "Ben bir süper kahramanım" notunu düştü. Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan Hadise, Aslışah Alkoçlar'dan da yorum aldı. Ortaya atılan iddialar ile birlikte güzel şarkıcı Hadise'nin Fransız kick boks şampiyonu Cyril Benzaquen ile yakınlaştığı söylendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN