Aylin Coşkun'dan Sinan Akçıl hakkında olay açıklama: Sinan Akçıl duymasın! "Paramın üstüne yattı..."

Aylin Coşkun'dan Sinan Akçıl hakkında olay açıklama: Sinan Akçıl duymasın! "Paramın üstüne yattı..."

2019 yılında görkemli bir düğünle Volkan Aslan ile dünyaevine giren ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, bir süredir sahnelerden uzak kalma nedenini açıklarken ünlü sanatçı Sinan Akçıl hakkında olay açıklamalarda bulundu.

Uzun yıllardır aşk yaşadığı Volkan Aslan ile 2019 yılında görkemli bir düğünle dünyaevine giren şarkıcı Aylin Coşkun, eşi Volkan Asla ile City's Nişantaşı'nda görüntülendi. Eşiyle birlikte gezmeye çıktıklarını söyleyen ünlü isim, sahnelerden uzak kalma sebebini açıklarken dikkat çekici açıklamalarda da bulundu.

Yeni şarkılar yapmak istediğini açıklayan Aylin Coşkun, ünlü şarkıcı Sinan Akçıl hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Şarkıcı Aylin Coşkun ve Volkan Aslan, 15 yıl flört ettikten sonra üç yıl önce nikâh masasına oturmuştu. Görkemli bir düğün ile dünyaevine giren ve bir süredir ortalarda görünmeyen ünlü çift, City's Nişantaşı'nda görüntülendi.

ayo.webp

SAHNELERDEN UZAK KALMA NEDENİNİ AÇIKLADI

Bir süredir sahnelerden uzak kalma nedenini de açıklayan Ayln Coşkun "Tüp bebek tedavimden dolayı sahnelerden uzak kaldım. Tedavim devam ediyor şu an. İnşallah bitecek az kaldı" dedi.

Coşkun, geçtiğimiz sene de tüp bebek tedavisi gördüğünü açıklamış ve “Olmuyor şu an deniyoruz 16 kilo aldım. Tedaviler devam herkesten dua istiyorum. Kanser hastalarıyla aynı streste gidiyormuş tüp bebek tedavisi 1,5 yıldır çok uğraşıyorum. Eğer çocuğum olmazsa 10 tane daha kedi alacağım" demişti.

"HANDE ARIYOR, 'ŞARKI YAPALIM' DİYOR

Yeni şarkılar yapmak istediğini ve Hande Yener'in kendisini sürekli arayıp 'şarkı yapalım' dediğini belirten Aylin Coşkun, "Hande arıyor, 'şarkı yapalım' diyor. Ben tembelim galiba ama yapacağım. Ersay Üner'den şarkı bekliyorum. Bana uyan bişey yazacak ve yapacağım az kaldı" diye konuştu.

"SİNAN AKÇIL PARAMIN ÜSTÜNE YATTI"

46 yaşındaki Aylin Coşkun, ayrıca meslektaşı Sinan Akçıl'a para verdiğini ancak karşılığında henüz şarkı sözü alamadığını dile getirdi. Ünlü şarkıcı, Sinan Akçıl hakkında şunları söyledi:

"Sinan'a para verdim üstünden çok zaman geçti. Ama şarkı hala ortada yok. Bir de paramın üstüne yattı. Parayı harcadıktan sonra şarkıyı vermek istemez tabii."

Sinan Akçıl'ın Aylin Coşkun'un açıklamalarına vereceği yanıt ise merak konusu oldu.

0x0-sinan-akcil-kimdir-kac-yasinda-nereli-sinan-akcil-bosandi-mi-evli-mi-sevgilisi-kim-1657570845704.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN