Az kalsın yılana yem oluyordu! Öyle bir yere saklanmış ki... Dünyanın en zehirlisi...

Yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Yılan saldırısından son anda kurtulan adam geri kaçtı. Sosyal medyada viral olan görüntülerde yılanın saklandığı yer dikkat çekti. İşte o anlar...

BURAK ÖZTOPRAK

Yurt dışında kaydedilen görüntüler sosyal medyada viral oldu. Yılan öyle bir yere saklanmış ki evine girmek isteyen adam neye uğradığını şaşırdı. Şok geçirdiği anlar kameralara yansıdı.

DÜNYANIN EN ZEHİRLİSİ

Sosyal medyada viral olan görüntülerde, bir ev sahibi evine girerken yılanın saldırısına uğradı. Az kalsın yılana yem olacakken son anda fark ederek geri kaçmayı başardı. Evin kapısına saklanan yılan, ev sahibinin gelmesiyle birlikte saldırdı fakat bir sorun yaşanmadı.

Şok yaşayan ev sahibi ise bu görüntüleri sosyal medyadan paylaştı. Paylaşımda yer alan yılanın Black Mamba olduğu iddia edildi. Black Mamba, Kral Kobra yılanının ardından dünyanın en saldırgan ve en zehirli ikinci yılanı olarak bilinir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir