Bahar dizisi finalden önce bombayı patlattı! O isim oyuncu olarak diziye geliyor, duyan inanamadı…

Bahar dizisi finalden önce bombayı patlattı! O isim oyuncu olarak diziye geliyor, duyan inanamadı…

Show TV’nin yeni dizisi Bahar, yepyeni bir haberle gündeme geldi. Dizinin sezon finaline sayılı günler kala yeni bir ismin diziye katılacağı öğrenildi. O isim duyanları heyecanlandırdı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Son zamanların reyting rekortmeni Bahar dizisi her hafta Salı akşamları izleyici karşısına çıkıyor. Her bölümünde izleyiciye heyecanlı, kahkaha dolu anlar yaşatan dizi bu defa da yeni oyuncu haberi ile duyanları heyecanlandırdı. Diziye dahil olacak yeni isim büyük bir heyecanla bekleniyor. İşte o isim…

adsiz-tasarim.jpg

BAHAR DİZİSİNE YENİ KAN GELİYOR

Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt’un oturduğu, senaryosunu Ayça Üzüm’ün yazdığı Bahar dizisi yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgi ile izleniyor. Başrollerinde Demet Evgar, Mehmet Yılmaz Ak ve Buğra Gülsoy’un yer aldığı dizide ünlü konuk oyuncular da dikkat çekiyor.

yeni-proje-1-001.jpg

Şimdi ise Leyla karakteri ile diziye yeni bir konuk oyuncu dahil olacak. Sahra Şaş, Bahar’ın (Demet Evgar) hastası olarak seyirci karşısına çıkacak. Sahra Şaş, daha önce Kadın, Bizim Hikaye, Alev Alev ve Dokuz Oğuz gibi dizilerin kadrosunda da yer aldı.

yeni-proje-2-001.jpg

BAHAR NE ZAMAN SEZON FİNALİ YAPIYOR?

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın sosyal medyadan paylaştığı haberine göre, 11 Haziran'da sezon finali yapması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN