Bahar dizisi Timur'un hiç bu halini görmediniz! Saçlarını gören şok oldu: O fotoğrafları yakmak isteyecek

Bahar dizisi Timur'un hiç bu halini görmediniz! Saçlarını gören şok oldu: O fotoğrafları yakmak isteyecek

Son zamanların en popüler dizileri arasında yer alan Bahar, oyuncuları ile gündeme gelmeye devam ediyor. Dizinin başrol oyuncularından olan ve Timur karakterine hayat veren Mehmet Yılmaz Ak’ın bu hallerini görenler resmen şaşkına döndü. İşte konuya ilişkin detaylar…

Her hafta salı akşamları izleyici karşısına çıkan Bahar, ilk bölümünden bu yana büyük bir çıkış yakaladı. Sadece konusu ile değil oyuncuları ile de dikkat çekiyor. Şimdi de dizide Timur karakterine hayat veren Mehmet Yılmaz Ak, sosyal medyada gündeme geldi. Ünlü oyuncunun o fotoğraflarını görenler adeta tanıyamadı.

yeni-proje-12.jpg

ÜNLÜ OYUNCUYU GÖRENLER TANIYAMADI

Başarılı oyuncu Mehmet Yılmaz Ak, Bahar dizisinde gösterdiği performansla adından söz ettirmeye devam ediyor. Yer aldığı her projeyle adından söz ettirmeyi başaran Ak, bu defa gençlik yıllarıyla gündeme geldi. Ünlü oyuncunun bu hallerini görenler adeta tanıyamadı.

yeni-proje-13.jpg

İşte Mehmet Yılmaz Ak’ın gündem olan o hali…

yeni-proje-14.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN