Baldwin 'bir yıl önce bugün' diyerek paylaştı, tepkilerin odağı oldu

Baldwin 'bir yıl önce bugün' diyerek paylaştı, tepkilerin odağı oldu

Aktör Alec Baldwin geçtiğimiz yıl Rust filminin setinde ölümüne yol açtığı görüntü yönetmeninin fotoğrafını paylaşarak 'bir yıl önce bugün' notunu düştü. Söz konusu paylaşım sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük eleştiri topladı.

Aktör Alec Baldwin, "Rust" filmi çekimlerinde bir kişiyi yaralamış görüntü yönetmeni Halyna Hutchins'in ise ölümüne yol açmıştı. Baldwin Instagram hesabı üzerinden Hutchins'i ölüm yıl dönümünde andı. Baldwin'in bu paylaşımı tepki topladı.

Halyna Hutchins'in mesaisi sırasında çekilmiş bir fotoğrafını yayınlayan 64 yaşındaki aktör, "Bir yıl önce bugün..." notunu düştüğü paylaşımı nedeniyle yeniden gündeme geldi.

Baldwin'in fotoğrafının altına yorum yazan Instagram kullanıcıları, "Onu vuran ve öldüren sen olduğun için bu gerçekten uygunsuz geliyor...", "Uygunsuz. Bu çok yanlış anlaşılabilir," gibi yorumlarda bulundular.

DUYARSIZLIKLA SUÇLANDI

"Aileniz büyümeye devam ediyor... Onlarsa sadece 2'ye düştüler" diye yazan bir başka Instagram kullanıcısı, Baldwin'in sekizinci çocuğunun yeni doğduğuna, Hutchins'in ise kocası ve küçük oğlunun yalnız kaldıklarına atıfta bulundu.

Bir başkası ise "Bu başkaları için de inanılmaz derecede duyarsızca değil mi? Özellikle de bunu yaptığını inkar ettiği için?" diye yazdı.

NE OLMUŞTU?

Baldwin, 21 Ekim 2021’de New Mexico’da ‘Rust’ filminin çekimleri sırasında kullandığı silahla 42 yaşındaki Hutchins’i öldürmüş, 48 yaşındaki yönetmen Joel Souza’yı da omzundan yaralamıştı. Baldwin, tabancada gerçek mermi olduğunu bilmediğini, derin üzüntü ve pişmanlık duyduğunu, ancak suçluluk hissetmediğini söylemişti.

Avukatı Baldwin ve film şirketine karşı şubatta açılan davada aileyle uzlaştığını duyurdu, ancak ayrıntı vermemişti. Aile de mahkemenin uzlaşıyı onaylaması halinde davanın düşeceğini ve filmin çekimine Ocak 2023’te devam edileceğini belirtmişti.

Filmin baş yapımcısı Matthew Hutchins, eşini onurlandırmak için filmin bitirilmesi gerektiğine işaret ederek, “Baldwin’e veya yapımcılara karşı suçlama veya ayıplamada bulunmaya niyetim yok. Hepimiz Halyna’nın ölümünün korkunç bir kaza olduğuna inanıyoruz” demişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN