Balık Dolunayı canımıza okuyacak! Aslan, Koç, Yengeç, Boğa, Akrep, Yay, Başak… İşte 28 Ağustos Pazartesi günlük burç yorumu

Balık Dolunayı canımıza okuyacak! Aslan, Koç, Yengeç, Boğa, Akrep, Yay, Başak… İşte 28 Ağustos Pazartesi günlük burç yorumu

Balık dolanayı burçları derinden sarsacak ve pek masum görünmeyebilir. Genel olarak, önümüzdeki hafta zamanımızı doğru bir şekilde kullanmalı ve çevremize daha olumlu bir bakış açısıyla yaklaşmalıyız. Koç, Aslan, Yay, Boğa, İkizler, Terazi, Yengeç, Kova, Oğlak, Başak, Akrepler dikkat! İşte 28 Ağustos 2023 Pazartesi günlük burç yorumları

28 AĞUSTOS 2023 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün sizin için biraz zor geçebilir ve romantik anlamda çekimine kapılacağınız biri karşınızı çıkabilir.

Her zamanki zevkinizden tamamen farklı olan ama inanılmaz bir çekim hissettiğiniz biriyle göz göze gelebilirsiniz. Bazı Koçlar için bu, yeni ve heyecan verici bir şeyin başlangıcı olabilir.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün moraliniz bozuk olabilir çünkü kafanızın içinde pek çok şey dönüyor ve bunların çoğu sizi rahatsız eden şeylerle ilgili.

Belki de bu hayal kırıklıklarını ele almanın ve onlarla bir kez olsun başa çıkmanın zamanı gelmiştir. Ve bunu yaparken, yakınlarınızdan sakladığınız şeyleri de onlara itiraf edin çünkü böylece kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Bugün sizin için çok tutkulu geçecek, bu yüzden neden partnerinizi alıp sadece ikinizin olduğu maceralı bir yere gitmiyorsunuz?

Samimiyeti arzulayacaksınız ve buna ulaşmak bir çift olarak kendinizi yeniden keşfetmenize yardımcı olacak. Bekarlar da etraflarına inanılmaz bir cazibe yayacak.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün etrafınızdakiler fikirlerinizi kabul etmezse öfke patlaması yaşayacaksınız. Tıpkı önceki günlerde olduğu gibi kendinizi kabul ettirmek ve otoritenizi kanıtlamak için güçlü bir arzu duyuyorsunuz.

Bunu yapmak için doğru kişilerin hangileri olduğunu bildiğinizden emin olun çünkü hırsınız yüzünden bir üstünüzle çatışmaya girmek istemezsiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bugün saldırganlığınızı nereye yoğunlaştırdığınıza dikkat etmek isteyebilirsiniz çünkü bir tür çatışmaya girerseniz iyi geri dönüşler alamayabilirsiniz.

Yapacağınız en iyi şey, ağzınızı kapalı tutmak ve yaşayabileceğiniz herhangi bir itici veya çözülmezdurumu yatıştırmaya çalışmak olacaktır. Bunlara uymazsanız sadece bir tür tartışma değil, aynı zamanda istenmeyen bazı yansımalar da sizi bulacaktır.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün bir pozisyon değişikliği ile karşı karşıya kalabilirsiniz. Terfi ediyor veya daha aşağı bir pozisyona geçiyor olabilirsiniz.

Böyle bir değişiklikten hem profesyonel hem de kişisel olarak etkileneceğinizden emin olun. Rütbeniz düşerse,kızgınlığa saplanıp kalmamak için meselenin iç yüzünügörmeye çalışın.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Görünüşe göre bu Pazartesi bazı bilgilerden haberdar olacaksınız ve sizin haberiniz olmadan ortaya çıkacak küçük şeyler olacak.

İletişim kurarken kullanmayı seçtiğiniz kelimelere dikkat edin. Bir başkasından onay istemek de kötü bir fikir olmayacaktır.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün geçmişte yaşadığınız bazı olaylarla ilgili içinizi şüphe kaplayabilir ve bu yüzden bir şeyleri araştırmaya başlama ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Gerçekten emin değilseniz ve sadece varsayımlara güveniyorsanız bu yola girmemelisiniz. Eğer insanlar arkalarından iş çevirdiğinizi öğrenirlerse, onların gözünde imajınız zedelenecektir.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu hafta başı, bir iş projesini bitirmek için harika bir an, bu yüzden tüm endişeleri bir kenara bırakın ve yapacağınız iş üzerinde çalışın.

Yaptığınız iş konusunda iyimser ve heveslisiniz ama aynı zamanda işten erken çıkma konusunda da heveslisiniz. Öyleyse neden işlerinizi bitirdikten sonra partnerinizveya arkadaşlarınızla dışarıda bir gece geçirerek kendinizi şımartmıyorsunuz?

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bugün herkesi yönetme ihtiyacı hissedeceksiniz. Bu arzu en çok grup çalışmalarınızda kendini gösterecek. Ancak iş arkadaşlarınıza karşı çok bencil ve kontrolcü görünmemeye dikkat etmelisiniz.

Ayrıca bütçenize dikkat etmeli ve gereksiz alışverişler yapmamalı veya borç para vermemelisiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

İster iş yerinizle ister boş zamanlarınızda yaptığınız bir şeyle ilgili olsun, toplum projesine daha fazla dahil olma fırsatını yakalayacaksınız.

Ancak bu konuda her zamankinden daha çok çalışmanızgerekecek. Bugün aynı zamanda iyi haberlerin geleceğibir gün olacak, bu nedenle bir süredir beklediğinizcevabı almanız mümkün.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bugün, etrafınızın sizi tanıyacağı bir gün olacak çünkü hem işte hem de evde insanlar dikkatlerini size çevirecek.

Bu nedenle, basit konularda da olsa, başarılı olmak istiyorsanız çevrenizdeki beklentileri karşılamaya dikkat edin. Kişisel ya da iş amaçlı kısa bir seyahat yapmanız da gerekebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN