Banyo ve mutfaktaki inatçı derz lekelerine son! Bu karışım fayans aralarını bembeyaz yapacak

Banyo ve mutfaktaki inatçı derz lekelerine son! Bu karışım fayans aralarını bembeyaz yapacak

Fayansları temizlemek çok daha kolaydır, ancak fayanslar arasındaki kirleri çıkarmak çok daha zordur. Derz üzerindeki kirli harç kalıntıları ve zamanla biriken kir ve toz, birçok silme işleminden sonra bile karolarınızın özensiz görünmesine neden olabilir. Derz çatlaklarını temizlemek için etkili bir karışım arıyorsanız, bulduğumuz bu karışımı mutlak uygulayın. İşte detaylar...

Yaşadığımız evlerdeki mutfak ya da banyo fayans derzlerindeki lekeleri ve yağları çıkarmak için çeşitli yöntemler araştırılmıştır. Pahalı temizlik ürünleri bile etkili derz temizliği sonuçları sağlamayabilir. Fakat bu yöntemi ile anında istediğiniz sonuca ulaşacaksınız, deneyin asla pişman olmayacaksınız. Detaylar haberimizde...

banka

DERZ ARASI KİRLERİNİ BEMBEYAZ YAPIYOR! FAYANS ARALARINI ANINDA TEMİZLEYEN KARIŞIM

Fayanslar arasında biriken kir ve harç izleri bakımsız bir görünüm sağlar. Derzler arasında kir varsa en temiz karolar bile kirli görünebilir. Derz dolgu hatlarınız arasındaki kiri anında temizleyen bir çözüm arıyorsanız, aşağıdaki basit karışımı inceleyin.

Kirli kiremit harcı, en temiz ve en düzenli banyoyu bile biraz dağınık gösterebilir. Fayans harcı genellikle kumdan oluştuğu için gözeneklidir ve kir, kireç ve sabun kalıntılarına karşı hassastır. Derz aralarındaki kirlerin çıkarılmasının zor olduğu düşünülür ancak iki malzeme kullanarak evinizdeki kiri kolaylıkla temizleyebilirsiniz.

İnternette temizlik ipuçları ve püf noktaları yayınlayan uzmanlar, derzler arasındaki kiri temizleyen doğal bir macun karışımı önerdiler. Bir temizlik uzmanı bize karo dikişlerini kabartma tozu ve sudan temizlemek için ev yapımı macun yapmayı gösterdi.

Uzman, “Karbonatlar ılımlı bir alkali görevi görür. Kabartma tozunu suyla karıştırmak küfü, kumu ve kiri çözer. Toksik olmayan bir macun oluşturmak için kabartma tozuna biraz su ekleyin. Ardından bir diş fırçası kullanın ve harca uygulayın. " ifadelerini kulandı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN