Barış Akarsu'nun partneriydi, yıllar sonra ortaya çıktı! İşte Naz'ı Merve Sevi'nin son hali!

Barış Akarsu'nun partneriydi, yıllar sonra ortaya çıktı! İşte Naz'ı Merve Sevi'nin son hali!

2007 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Barış Akarsu ile başrolde yer alan güzel oyuncu Merve Sevi, yıllar sonra ortaya çıktı. Merve Sevi 2000'li yılların başında ekrana gelen Yalancı Yarim dizisinde rol almıştı.

Merve Sevi, Barış Akarsu ile partner olduğunda henüz 19 yaşındaydı. İlk olarak Omuz Omuza dizisinde kamera karşısına geçen Merve Sevi’nin şimdiki halini görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Yeditepe Üniversitesi'nde Tiyatro bölümünü bitiren Merve Sevi, Aslen Artvinlidir.
Hayat Bilgisi, Dağlar Delisi, Hayat Güzeldir ve Doktorlar gibi projelerde rol alan Merve Sevi Yalancı Yarim dizisiyle izleyicisinin gönlüne taht kurdu.

HAYATINI SANATA ADADI!

Yaklaşık 2 yıldır kameralardan uzak bir hayat süren Merve Sevi en son 2020 yılında Benim Kocam Yapmaz dizisinde rol aldı.

Kendi kurduğu tiyatro atölyesinde eğitmenlik yapan Merve Sevi, hayatını tamamen sanata adadı.

07.jpg

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMLARI BÜYÜK BEĞENİ TOPLUYOR!

Hayatını sanata adamış olan ünlü oyuncu, kendi kurduğu tiyatro atölyesinde eğitmenlik yapıyor. Göz önünde olmayı sevmeyen Merve Sevi, sosyal medya hesabını gizli kullanıyor.
Sosyal medyada hayatına dair kareler paylaşan Merve Sevi'ye ''Zaman sizin için durmuş'', ''Hala çok güzel'' gibi yorumlar yapılıyor.

Merve Sevi, 2017 yılında Çalkan Algün ile dünyaevine girmiş, ünlü çiftin evliliği yalnızca 1 yıl sürmüştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN