Tüm burçlar tetikte olmalı! Hem sabah hem akşam yaşanacak, tüm insanları etkileyecek...

Tüm burçlar tetikte olmalı! Hem sabah hem akşam yaşanacak, tüm insanları etkileyecek...

Venüs bu sabah Plüton'la yarım kare ve bu akşam Kayron'la üçgen açı yapacak. Venüs-Plüton geçişi bizi geçici olarak sarsabilir. Sevgilerimizle ilgili meseleler bizi rahatsız etme eğilimindedir. Başkalarını ve durumları manipüle etmek veya kontrol etmek çok cazip gelebilir, bu da gereksiz sorunlara yol açar. Kıskançlık veya sahiplenme ortaya çıkabilir.

25 KASIM 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bu cuma azim ve büyük bir direniş gösteriyorsunuz, ancak sizi bekleyen kişisel zorluklar göz önüne alındığında bunlar yeterli olmayabilir.

Aslında sizin için işleri karmaşıklaştıran bu zorlukların doğası olabilir. Mesele iş yerindeki stresli meselelerle uğraşmak olsaydı, kolayca hallederdiniz ama kişisel olan her şey sinirlerinizi mahvediyor.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

İster saçınızdan ister giyim tarzınızdan bahsediyor olalım, görüntünüzde küçük değişiklikler için harika bir cuma günü.

Bu ihtiyaç, bazı insanlarla karşılaştığınızda hissedebileceğiniz bazı memnuniyetsizliklerden kaynaklanabilir. Bu sağlıksız davranışa dikkat edin, eğer bir değişiklik istiyorsanız; bu, siz istediğiniz için olmalı.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Önünüzde komik bir gün var, görünüşe göre hafta sonunun gelip çattığını kabul ediyorsunuz. Dolayısıyla işteki herhangi bir şeyi kafanıza takarak kendinizi rahatsız etmeyeceksiniz.

Kişisel meseleler söz konusu olduğunda normalden daha dikkatli olmalısınız. Sizi rahatsız eden bir finansal soruna bir çözüm bulmak için iyi bir gündesiniz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu cuma oldukça flörtözsünüz ve şaşırtıcı bir şekilde, kendinizi her türlü olasılığa açık bırakacaksınız.

Bu bekar Yengeçler için sevindirici olabilir, ancak zaten mutlu bir ilişki içinde olan ve aniden genç gibi davranmaya başlayanları ne yapacağım? Bugünkü olaylarda birinin incinme riski var.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

İş yerinde size daha büyük sorumluluklar verilebilir ve görünüşe göre bu cuma gününü her şeyden uzaklaşmanın yaratıcı yollarını bulmak için kullanacaksınız.

Değişiklikten memnun olmayabilirsiniz, özellikle de size bu konuda soru sorulmadığı veya gerçekten sizin şartlarınıza uyulmadığı için. Değişikliğe neden olan insanlarla müzakere etmek daha iyi hissetmenizi sağlayabilir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Mevcut eğilim, sizi zihninizin bazı sınırlarını kırmaya zorluyor gibi görünüyor.

Her durumda, bu cuma daha önce denemediğiniz bir şeyi denemeye davetlisiniz ve bu aynı zamanda yeni tanıştığınız bir kişiye güvenmek zorunda olmanızla da ilgili.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Görünüşe göre aşk hayatınız bugün gündemde olacak, ancak bu, doğru nedenlerle ve hayal ettiğiniz şekilde olmayacak.

Belki de son davranışlarınızı oldukça eleştiren insanlardan gelen yorumları kendinizden uzak tutmanız gerekecek. Partneriniz tarafından haksız yere ve herkesin yüzüne karşı eleştirildiyseniz, sizin de söyleyecek bir sözünüz olmalı.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bugün çok önemli insanlarla, güçlü konumlarda olan ve hayatınızın tüm gidişatını tek bir kelimeyle değiştirebilecek insanlarla uğraşıyorsunuz.

Bütün gün çok stresli olacağınızı söylemeye gerek yok. Bununla birlikte, herkesi etkilemek için olabildiğince tutarlı görünmek isteyeceğiniz için sinirlerinizi yatıştırmanız çok önemli.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Mevcut eğilim tamamen eğlence ve dışarıda vakit geçirmekle ilgili. Görünüşe göre özel hayatınız da bunun önemli bir parçası olacak.

İster partnerinizle bir yere gidiyor olun ister çevrenizle bir gün geçirip sevdiğiniz için romantik bir şeyler hazırlıyor olun, önünüzde rahat bir gün olacak.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Sosyal olaylar bugün her zamanki kadar tatmin edici olmayabilir. Havanızda olmasanız da insanlarla beraberken sosyalleşme baskısını hissedebilirsiniz. Hangi konudan bahis açarsanız açın, önemsiz ve sıkıcı görünecektir. Arkanıza yaslanıp dinlemek için güzel bir gün.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Samimiyet ve sıcaklık için can atıyorsunuz ama öyle görünüyor ki aslında sevdiğiniz kişiden aldığınız şey tutku ve hararet.

İçten içe gerçekten şikayet etmemeniz gerektiğini ve sahip olduklarınız için şanslı olduğunuzu biliyorsunuz ama kalbinizin talebini arzuluyor gibi görünüyorsunuz ve bu, bütün gün aklınızdan çıkmayacak.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bir arkadaşınız veya meslektaşınız tarafından belirli bir idare tarzına yönlendiriliyorsunuz ve buna gerçekten güvenmeseniz de o kişiyi gücendirmek de istemiyorsunuz.

Bu nedenle, bu cuma gününün çoğunu, ilerlemek için en iyi idare tarzının ne olduğunu anlamaya çalışarak geçireceksiniz. Belki partneriniz size düşündüğünüzden daha fazla yardımcı olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN