Başak Dizer asıl şimdi fena halde kıskanacak! Kıvanç Tatlıtuğ'un o sahneler sosyal medyayı salladı! Dizer bu kez küplere binecek

Başak Dizer asıl şimdi fena halde kıskanacak! Kıvanç Tatlıtuğ'un o sahneler sosyal medyayı salladı! Dizer bu kez küplere binecek

Boğa Boğa filmi ile izleyici karşısına çıkan Kıvanç Tatlıtuğ ortalığı kasıp kavurdu. Partneri Funda Eryiğit ile kamera karşısına geçen Tatlıtuğ'un cesur sahneleri Başak Dizer’i gerçekten kıskandıracak. Yayınlanan fragmanda ikilinin görüntüleri sosyal medyaya damga vurdu.

Aile dizisi ile ekranlara dönüş yapan yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, Son Yaz dizisinde rol alan Funda Eryiğit ile partner oldu. Netflix'te yayınlanan Boğa Boğa filmi cesur sahneleri ile izleyenleri hayrete düşürdü. Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda eryiğit'in karşılıklı sahneleri dikkat çekti.

BAŞAK DİZER BU KEZ FENA KISKANACAK

Boğa Boğa filmi ile kamera karşısında geçen Kıvanç Tatlıtuğ filmde iş adamı Yalın’a hayat verdi. Partneri Beyza karakterine ise Funda Eryiğit hayat veriyor. 21 Nisan 2023 tarihinde yayınlanacak film için geri sayım başladı.

boga-boga.jpg
Filmin fragmanında yayınlanan görüntüler ise herkesi şaşkına çevirdi. Aile dizisinde kıskançlık krizi ile gündemde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ, cesur sahneleri ile yeniden gündeme geldi.

KIVANÇ TATLITUĞ VE FUNDA ERYİĞİT'TEN CESUR SAHNELER

Filmin senaryosunu Hakan Günday kaleme alırken yönetmen koltuğunda Onur Saylak oturuyor. Gerilim filmi olarak ekranlara taşınan Boğa Boğa fragmanı izleyiciler ile buluştu. Yayınlanmasının ardından merak uyandıran filmdeki sahneler ise herkesi şaşırttı.

boga-boga-sahne.jpg

Yayınlanan fragmanda Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda eryiğit'in cesur sahneleri gündeme bomba gibi düştü. Sosyal medyada çok konuşulan sahneleri Başak Dizer’in kıskanıp kıskanmayacağı ise merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN