Batuhan Karacakaya Ayşe Aslan ayrıldı mı, neden ayrıldılar? Ünlü çiftten kötü haber geldi

Batuhan Karacakaya Ayşe Aslan ayrıldı mı, neden ayrıldılar? Ünlü çiftten kötü haber geldi

Survivor yarışmasının dikkat çeken isimlerinden Batuhan Karacakaya, uzun zamandır Ayşe Aslan'la yaşadığı aşkla gündemdeydi. Çiftin ilişkileri herkes tarafından dikkatle takip edilirken yaşanan son gelişme şaşırttı. Peki, Batuhan Karacakaya ve Ayşe Aslan ayrıldı mı? Cevabı haberimizde...

Survivor yarışmasının asi ve hırslı yarışmacısı Batuhan Karacakaya, geçtiğimiz aylarda Ayşe Aslan'la aşk yaşamaya başlamıştı. Özel hayatlarından fotoğraflarını sık sık paylaşan çift hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyordu.

Ancak gelen yeni bilgi çiftin hayranlarını üzecek yönde oldu. Öyle ki Karacakaya ve Aslan çiftinin yollarını ayrıldığı ortaya çıktı.

Fikir ayrılığından dolayı ayrıldıkları öğrenilen çiftten Aslan'ın eski sevgilisi Batuhan Karacakaya'ya "İnşallah açacağın yeni sayfada benim seni sevdiğimden daha çok seni sevecek kişiler bulursun" dediği belirtildi.

 batuhan karacakaya sevgilisinden ayrıldı mı

BATUHAN KARACAKAYA KİM?

5 Şubat 1997 İstanbul doğumlu olan Batuhan Karacakaya, Aşk-ı Memnu dizisinde canlandırdığı Bülent karakteriyle oyunculuğa başlamıştır.

Sonrasında Umutsuz Ev Kadınları isimli dizide oynayan Karacakaya, Survivor 2021 ve 2022 sezonlarında yarışarak adını duyurmuştur.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN