Bebeğine yapılan yoruma tokat gibi cevap! Arda Türkmen'in eşi Melodi kızına yapılan yoruma cevabıyla şok etti

Bebeğine yapılan yoruma tokat gibi cevap! Arda Türkmen'in eşi Melodi kızına yapılan yoruma cevabıyla şok etti

Bebeğine yapılan yoruma verdiği yanıt takipçilerini şok etti! Arda Türkmen'in eşi Melodi kızına yapılan yoruma karşılık verdi! Tokat gibi cevabıyla takipçileri şaştı kaldı! İşte Melodi'nin bebeğine yapılan yoruma verdiği yanıt...

Ünlü şef Arda Türkmen ve sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler, 2021 yılında gerçekleşen muhteşem bir düğünle dünyaevine girmişti. Çift, geçtiğimiz kasım ayında kucaklarına aldıkları kızları Ada Siena Türkmen'in 1. yaşını coşkuyla kutladı.

MELODİ'NİN SOSYAL MEDYADAKİ TEPKİSİ ŞAŞIRTTI

Çift, kızlarının doğum gününü renkli bir parti ile taçlandırdı. Beşiktaş'taki bir otelde düzenlenen etkinlikte, ünlü aile dostları ve yakın arkadaşlarıyla bir araya geldi. Mutlu aile pozları ve doğum günü kutlaması, çiftin sosyal medya hesaplarından paylaşılarak takipçileriyle paylaşıldı.

Ancak, güzel aile fotoğraflarının altında, kızları Ada Siena'nın saçlarıyla ilgili yapılan bir yoruma Melodi Elbirliler'den dikkat çeken bir yanıt geldi. Bir takipçisi, "Çocuğun niye saçları çok az" yorumunu yapınca, Elbirliler, "Sizin zekanız için aynı soru yöneltildi mi hiç?" şeklinde sert bir yanıt verdi.

melodi-elbirliler-cevabi-sok-etti-1.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN