Bebeğinin cinsiyetini böyle öğrendi: Anne adayının kirpik takma metodu her an akım olabilir!

Bebeğinin cinsiyetini böyle öğrendi: Anne adayının kirpik takma metodu her an akım olabilir!

Bebek cinsiyet partileri her geçen gün daha büyük bir çılgınlık halini alıyor. Cinsiyet öğrenme akımı öyle bir noktaya geldi ki, ebeveynler bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek için herkesten farklı ve yaratıcı bir yöntem arar oldu. Bu yöntemlere son eklenenlerden biri de kirpikle cinsiyet öğrenme. İşte detaylar...

Son dönemlerde sosyal medyanın etkisiyle akım haline gelen cinsiyet öğrenme etkinlikleri her seferinde yeni bir metotla karşımıza çıkıyor.

Genellikle bu videolarda sevinçten havalara uçan ebeveynlere ve yakınlarına tanık olsak da kimi zaman annenin ya da babanın hayal kırıklığını gördüğümüz de oluyor.

Genellikle balon patlatıp içinden mavi ya da pembe tüyler çıkmasıyla öğrenilen bebek cinsiyetini anne ve baba bilmiyor, bunun yerine ultrasonda görülen cinsiyetin ne olduğu ailenin yakını olan bir kişiyle paylaşılıyor ve bu kişi de kendisine verilen sırrı özellikle anne ve babadan gizleyerek etkinliği organize ediyor.
Gökdelende ışık gösterisi yapmaya kadar varan cinsiyet ifşa etme metotlarına ise her geçen gün daha yaratıcı bir yöntem ekleniyor.

Bu yaratıcı metotlardan en yenisi kirpik takmak oldu. Cienna Jade Lashes adlı TikTok hesabından yayılan ve viral olan bir videoda genç anne adayının bebeğinin cinsiyetini öğrenmek üzere kirpik taktırdığı görülüyor.

İşte o anlar:

Makyözün anne adayına kirpik takarken eklediği mavi kirpik eklentileriyle anne adayı bebeğinin erkek olacağını öğreniyor.

Kirpik perması yapan güzellik uzmanı Cienna Jane Lashes, 19 milyondan fazla izlenen ve binlerce yorum alan bir videosunda bu anları paylaştı.

Güzellik uzmanı bebeğin cinsiyetinin erkek olacağını kendisine gösterilen kağıttan okuyarak mavi eklentiler hazırlıyor. Bu eklentileri müşterisinin kirpiklerine takarak hem kirpiklerini yapmış hem de bebeğinin cinsiyetini ona müjdelemiş oluyor.

Videoya yorum yapanlar "çok sevimli" ve "çok eğlenceli bir fikir" "bambaşka bir seviye" diyerek beğenilerini ifade ettiler.

Güzellik uzmanı ise "Güzellik endüstrisinde olmak çok ödüllendirici. Müşterilerimin hayatlarındaki en önemli anlarını onlarla paylaşmayı seviyorum." dedi.

Diğer yorumcular ise, kirpiklerin ne kadar güzel göründüğüne dair iltifatlar yağdırarak anne adayını oğlu için tebrik etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN