Beğendiğin kelebeği söyle ve ruhunun sırlarını keşfet!

Beğendiğin kelebeği söyle ve ruhunun sırlarını keşfet!

Kelebekler eski ve güzel bir semboldür, ruhu, sonsuz yaşamı ve ruhumuzun evrenle bağlantısını sembolize ederler. Bu güzel ve sıra dışı kelebek testi, ruhunuzun sırlarını ortaya çıkaracak ve size bir ipucu verebilecek.

İster inanın ister inanmayın, hiç kimse bu testin söylediklerinin yanlış olduğunu söyleyemez. Tek ihtiyacınız olan en sevdiğiniz kelebeği seçmek. Hazırsan seçtiğin kelebek ana seni anlatacak...

1 NUMARALI KELEBEĞİ SEÇTİYSENİZ

Sen çok parlak ve pozitif bir insansın. Birçoğu, kelebeklerin ışığa çekilmesi gibi size çekilir. Herkese yer olan samimi ve sıcak bir ruhunuz var.

Kendin hakkında çok az düşünüyorsun, başkaları için çok şey yapıyorsun... Evren sana kendine daha çok dikkat etmeni ve kendini memnun etmeni tavsiye ediyor çünkü sen gülümsediğinde tüm dünya gülümser.

2 NUMARALI KELEBEĞİ SEÇTİYSENİZ

Sen yaratıcı bir insansın, birçok yeteneğin var. Çok az insan bunu bilmesine rağmen, zayıf ve savunmasız bir ruhunuz var. Gülümseyerek bu zayıflığını gizliyorsun.

Ana düşmanınız şüphe ve kendinize inanmamaktır. Evren size kendi gücünüze daha çok güvenmenizi ve kalbinize güvenmenizi tavsiye ediyor.

3 NUMARALI KELEBEĞİ SEÇTİYSENİZ

Sen hassas bir insansın, başka bir dünyayla bir tür bağlantın var. Güçlü bir sezginiz var, bazen karşınızda iyi mi yoksa kötü bir insan mı olduğunu kolayca hissedebiliyorsunuz.

Çok samimisin, bu yüzden bazen seninle iletişim kurmak zor. Evren, diğer insanların eylemleri yüzünden üzülmemenizi, ancak ruhunuzu korkusuzca tamamen açabileceğiniz "kendinizi" aramanızı tavsiye ediyor.

4 NUMARALI KELEBEĞİ SEÇTİYSENİZ

Zıtlıkların adamısın. Ruh haliniz sık sık değişiyor, bazen nazik, bazen güçlü olabilirsiniz. İnsanlar genellikle sana aşık olur ama sen nadiren aşık olursun. Değişimi affetmiyorsun.

Sık sık önemsiz şeyler için endişeleniyorsunuz. Evren, hayattaki üzücü küçük şeylere dikkat etmemenizi tavsiye ediyor.

Kendinizi güzel şeylerle kuşatın, etrafınızı iyi insanlarla kuşatın ve her şey yoluna girecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN