Bu kare ne renk? Gördüğün renk seni çok şaşırtacak?

Bu kare ne renk? Gördüğün renk seni çok şaşırtacak?

Size sunduğumuz karede gördüğünüz renk, duygu durumunuz hakkında pek çok şey söyleyebilir. Dünyadaki pek çok insan bu soruya farklı yanıtlar veriyor. İnsanlar soruyu kendi ruh durumlarına göre yanıt veriyor. Peki siz ne renk görüyorsunuz ve gördüğünüz renk ne anlama geliyor?

Burada gördüğünüz renk, durumunuz hakkında ilginç şeyler söyleyebilir. Şimdi bu kareye bakın. O ne renk?

Gölgelerden bağımsız olarak, bir rengi adlandıracaksınız. Yani yeşil mi mavi mi gri mi? Seçtin mi? Şimdi bunun kişiliğiniz açısından ne anlama geldiğini öğrenelim.

011.jpg

YEŞİL RENK GÖRENLERDEN MİSİN?

Yeşil gördüyseniz, bu muhtemelen yeşilin koyu tonundaki renktir. Diğerlerine göre çok arkadaş canlısı ve çekici bir insansın.

Kolayca “bağlantı” denilen iletişim şeklini kurarsınız. Muhatabınızla sorunsuz bir şekilde iletişime geçebiliyorsunuz. Siz bardağın dolu tarafını görmeyi tercih ediyorsunuz.

0112.jpg

MAVİ RENK GÖRENLERDEN MİSİN?

Mavi alt ton, pek sakin olmayan bir denizin okyanus derinliklerini andırıyor. Doğası gereği, oldukça ketum bir insansınız. Kendinizi iyi hissetmeniz için birkaç yakın arkadaş yeterlidir ve daha fazlasına ihtiyacınız yoktur.

Bazı durumlarda inanılmaz derecede karizmatik ve çekici olabilirsiniz. Ama sen enerjini anlaşılır ve ruhuna yakın şeylere harcamayı tercih ediyorsun .

0113.jpg

GRİ RENK GÖRENLERDEN MİSİN?

Gri renk. Gölge kişisel olarak sizin için tek renkli kaldıysa, o zaman, büyük olasılıkla, hayatınızın şu anda içinizde bir çatışma olgunlaştı.

Veya ruhunuzda, birinin ruhu rahatsız eden ve dolayısıyla gizli düşmanlığa neden olan yargılarından kaynaklanan hoş olmayan bir tat var. Hayattaki konumunuzun gerçek stresini ve belirsizliğini hissediyorsanız, bu seçimi olumsuz olarak yorumlamaya değer.

Olumlu bir çağrışım, rüyalarda yaşamayı sevmemeniz, ancak bugüne pragmatik ve makul bir şekilde bakmanız gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN