Bilinçaltınız ne saklıyor? Psikanaliz testi her şeyi ortaya dökecek...

Bilinçaltınız ne saklıyor? Psikanaliz testi her şeyi ortaya dökecek...

Bilinçaltınız ne saklıyor? Psikanaliz testi her şeyi ortaya dökecek... Yıllardır kullanılan kelebek testi yüzde 100 doğru çıkıyor. Bu basit ama çok sıra dışı test, insan bilinçaltına dayanmaktadır. Beğendiğiniz kelebeği seçerek bilinçsizce karakterinizin özelliklerini göstereceksiniz.

Bugün sizlere sunduğumuz kelebek testi söylemediğiniz ve ya kendinizin dahi haberinizin olmadığı kişilik özelliklerinizi belirleyen sırlarınızı ortaya çıkaracak. İnsanların, bilinçaltının bilinçli duygulardan daha fazla çalışması açısından da ilginçtir . Bilinçaltınız ne sakladığını öğrenmek için bir kelebek seçin...

kelebek-testi.jpg

KELEBEK 1

Açık bir insansın, insanlara güveniyorsun. Etrafınızdaki insanlar sizinle iletişim kurmaktan hoşlanırlar, bir ışık kaynağı gibi size çekilirler. Kesinlikle uyumlu bir kişilik olarak adlandırılabilirsin.

KELEBEK 2

Kendini nasıl sunacağını bilen ilginç, parlak ve sıra dışı bir insansın. Ama sorun şu ki, içten içe her şey dışarıdan anlatıldığı kadar güzel ve net değil. Şüphe, endişe ve belirsizlik, sık sık sizin iç dünyanıza eşlik ediyor. Bazen kaba ve acımasız olabiliyorsunuz.

KELEBEK 3

Çabuk sinirlenen ve çok duygusal birisin. Size sunulan dünyanın dışını düşünün, yaratıcı olun ve her şeye yaratıcı bir bakış açısıyla yaklaşın. Eylemleriniz genellikle başkalarını çok şaşırtıyor. İletişim kurmakta sıkıntı yaşıyorsunuz.

KELEBEK 4

Kendini ifade etmekten korkuyorsun. Çoğu zaman yersiz olan fikrinizi ifade etmektense sessiz kalmayı, dışarıda oturmayı tercih ediyorsunuz. Yeteneklerinizden emin değilsiniz.

KELEBEK 5

Genellikle gerçek bir çocuk gibi davranan çocuksu bir insansın. Benmerkezci, savunmasız, alıngan olabiliyorsun. Dünyanın sizin "ben"inizin etrafında döndüğüne inanmak sizi zor durumda bırakıyor.

Daima başkalarından ilgi talep ediyorsunuz. Muhtemelen uzun bir süredir kendinizi ifade etmenize izin verilmedi, bu nedenle kendi hayatınızın kontrolünün sizde olduğunu hissetmiyorsunuz.

KELEBEK 6

Sen alışılmadık bir insansın. Aktif ve pasif olabiliyorsun. Aynı anda hem üzgün hem de mutlu olabilirsiniz. Her zaman yalnızca sizin için ilginç olanlarla iletişim kuruyorsunuz diğerlerine kapalısınız. Önemsiz şeyler için endişeleniyorsunuz.

KELEBEK 7

İnsanlara güvenmiyorsun, en yakınlarına bile temkinli davranıyorsun. Ayrıca, çok fazla tutarsız davranıyorsun sen çelişkiler içindeyken kimse sana güvenemez. Çoğu zaman çevrenizdeki insanlar sizden uzak durmaya çalışır.

KELEBEK 8

Çok sosyal bir insansın, her zaman iletişim kurmaya çalışıyorsun. Her yaş ve cinsiyetten insanla rahatlıkla ilişkiye geçebiliyor onları anlıyor ve kendini de o insanlara anlatabiliyorsun. İnsanların sizinle çalışması kolay.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN