Çok ilginç bir gözlem! Rujunun ucuna bakman gerekiyor.. Doğruluğu sizi şoke edecek...

Çok ilginç bir gözlem! Rujunun ucuna bakman gerekiyor.. Doğruluğu sizi şoke edecek...

Karakteri rujla tanımlayabilir misiniz? Bugün size sunduğumuz çok ilginç bir gözlem var. Rujunun şekline bak ve sonra da sizin için yapılan analizi okuyun. 'Hiç bir zaman bu kadar doğru olacağını tahmin edemezdim' diyeceksin.

Makyaj çantanızdaki son derece bireysel , hatta samimi bir kozmetik ürün olan rujun karekterizi analiz edebileceğini düşünmemişsinizdir. Ve kadınlar için olmazsa olmaz olan ruj sahibinin güçlü ve zayıf yönlerini çok doğru ve doğru bir şekilde anlatabilir.

Aşağıdaki resimlere yakından bakın ve rujunuza en çok benzeyen seçeneği seçin.

1. YUVARLAK UÇLU RUJ

Makyaj çantanızda böyle bir ruj varsa, erkeklerden hoşlanan oldukça çekici bir kadınsınız demektir . Cömert ve rahatsın, kamuoyuna aldırış etme çünkü yanında kimse olmasa da kendin kendinin değerini biliyorsun.

Günlük yaşam açısından iyi bir ev hanımısınız ama kendinize bakmayı da başarıyorsunuz. Akıllıca ve parlak giyin. Eksilerden kurtulun.

2. SİVRİ UÇLU RUJ

Bu tür rujların sahibi inatçı, iddialıdır. Herhangi bir yasak ve kısıtlama ruh halinizi bozar, bunlara dayanamazsınız. Tartışmayı ve tartışmalardan birçok yeni şey öğrenmeyi seviyorsunuz.

Aynı zamanda, iyi bir organizatörsünüz, sorumluluk sahibisiniz, ancak liderliğinizin zirvesinden dolayı diğer insanlarla pek anlaşamıyorsunuz. Seninle ilgili iyi olan şey, dürüst ve açık olman, bir tür ebedi adalet savaşçısı olman.

3. HER İKİ TARAFI DA SİVRİ RUJ

Rujun bu ucu gururdan ve yüksekten bahseder. Düşük benlik saygısı seninle ilgili değil. Sen bir baştan çıkarıcısın, kendine tapıyorsun, kural olarak, hedeflerine ulaşıyorsun, mükemmel bir hafızan var ve mükemmel bir zevkin var.

Paradan ayrılmak zordur, ancak kendi kazancınızı harcamaya yanaşmayan ama eşinin ve ya başkasının parasını harcamayı seven bir kadınsın. Evlilikte bile eşinizden çok kendiniz için yaşıyorsunuz.

4. İÇ BÜKEY YÇLU RUJ

Bu ruj, meralı bir gözlemcinin işaretidir. Dedikodu ve entrikayı seviyorsun . Bağımlılık yapan bir doğanız var ve bazen sebepsiz yere yalan söylemeyi seviyorsunuz.

Ama dürüst olmak gerekirse seni dinlemek güzel, sen harika bir hikaye anlatıcısısın. Aynı zamanda ailenizi çok seviyorsunuz ve sevdiklerinizin kırılmasına izin vermiyorsunuz.

5. DÜZ EĞİMLİ RUJ

Böyle bir ruju olan bir kadın, açık bir ruhlu ve çok sevgi dolu birisidir. Gerçekleştirmeyi başardığınızdan daha fazlasını planlarsınız, kolayca gücenirsiniz ve bir o kadar kolay affedebiliyorsunuz. Siz de sözler verir ve onları unutursunuz.

Bazıları sizin güvenilmeyecek birisi olduğunuzu söyleyebilir. Ama hayır, bu sadece bu tür bir karakter. Cömertliğiniz ve misafirperverliğiniz yukarıdakilerin hepsini tamamen kapatıyor.

6. YUVARLAK AMA UÇU KESKİN RUJ

Bu ruj, kendinizi aileye verdiğinizin kanıtıdır. Sözlerden çok eylem kadınısın. Eviniz sizin kalenizdir. Yapınız gereği küçük şeyler konusunda inatçı ve abartıya eğilimli olabilirsiniz. Aileniz olmadan yaşayamazsınız.

7. ÜSTÜ DÜZ RUJ

Bu rujun sahibi enerjik ve huzursuz, gerçek bir dost ve iyi bir yoldaştır. Bu rujun sahibi kadın amaçladığı hedef için her türlü fedakarlığı yapacaktır. Erkeklerin ilgisini seviyorsunuz ve ruh hali değişimlerine bağımlısınız.

8. ORJİNAL ŞEKLİNİ KORUYAN RUJ

Bu , kozmetik çantanızdaki rujsa, dakik, temiz ve ihtiyatlı bir insansınız demektir. En büyük özelliğiniz kimseye bağımlı olmayı sevmiyorsunuz.

Taşıyabileceğinizden fazlasını yüklenmeden güçlü yönlerinizi ve yeteneklerinizi hesaplayın. Harika bir mizacınız var ama duygusal deneyimlerden korkuyorsunuz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN