İşte ünlü psikoloğun anahtarları: Birini seçin ve sizin hakkınızda ne söylediğini öğrenin...

İşte ünlü psikoloğun anahtarları:  Birini seçin ve sizin hakkınızda ne söylediğini öğrenin...

Bilinçaltımız çok sıra dışıdır. Bu sıra dışı alan eylemlerimizi yönlendirir, anıları, duyguları, inançları depolar ve düzenler ve ayrıca fazlalıkları filtreler. Bu nedenle, bilinçaltı kişiliğimizin gerçek anahtarıdır.Resimde her biri bilinçaltınızı açan altı anahtar görüyorsunuz .

En sevdiğinizi seçin ve ne anlama geldiğini okuyun...

anahtar.jpg

1 KISITLAMA VE RASYONELLİK

Bu, duygusal olarak kısıtlanmış ve yabancılardan kapalı bir kişinin seçimidir. Kendi ailene hatta annene bile açmıyorsun. Bunun nedeni, geçmişte sizi ve davranışlarınızı değiştiren bazı olaylar olabilir.

Anahtarın bu şekli, sıkıcı olduğu için değil, sahibi mantıklı düşündüğü ve kendini doğrudan ifade ettiği için en basit olanıdır.

2 CİDDİYET VE GÜVEN

Anahtarın bu süslü versiyonu, bazen anlaşmanın ve birlikte çalışmanın çok zor olduğu bir kişi tarafından seçilir. Lider konumunda olmalısınız. Tüm çalışanlarınız size saygı ve korku ile davranır.

Biraz esnek olmakta fayda var. Ne de olsa hepimiz yaşayan insanlarız, hata yapma eğilimindeyiz - bunu unutmayın!

3 HIRS

Bu anahtar güvenilir ve güçlüdür. Sahibi, kesinlikle herhangi bir engelden korkmadan hedefine ulaşır. Gücünüz ve karizmanız, kolaylıkla yüzlerce fikir üretmenize yardımcı olur. Dışarıdan gelen görüşler sizin için önemli değil, sezginize güvenir ve kendi ilkelerinize bağlı kalırsınız.

Ve bu senin dezavantajın. Bazen daha fazlasını başarmak için kendi hatalarınızı görmeniz ve kabul etmeniz gerekir.

4 MİZAH VE İYİMSERLİK

Yonca yaprağını andıran bu anahtar, iyimser insanlar tarafından seçilir. Hayata mizahla ve gülümseyerek bakıyorsunuz. Seninle yaşamak her zaman kolay, eğlenceli ve kaygısız olacaktır.

Ancak ciddi tehlikelerin bazen uzaktan görünmediğini hatırlatmakta fayda var, bu yüzden en azından bazen biraz daha ciddi olmayı öğrenin. Bu sana iyi gelecek.

5 YARATICILIK VE ÖZGÜR DÜŞÜNME

Anahtarın alışılmadık şekli, parlak ve olağanüstü bir kişilikten bahsediyor. Her zaman yeni bir şey buluyorsun, fikirler taşıyor. Potansiyelin olduğu yaratıcı bir mesleğin insanı olduğunuzu düşünüyoruz.

Ancak, zaman zaman tembellik nöbetlerine maruz kaldığınızı belirtmekte fayda var. Becerilerinizi boşa harcamamaya çalışın, o zaman planladığınız her şeyi başaracaksınız!

6. MUHAFAZAKARLIK VE DENGE

Bu anahtar, alışılmış yolu önceden takip etmeyi tercih eden muhafazakar bir kişiye aittir. Ama bir düşünün: Bazen planlanan yoldan sapmak ve risk almak harika değil mi?

Değişebilmeniz gerekir - o zaman yeni ufuklar görebilir ve kendiniz için daha ilginç bir şey bulabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN