Ay tüm burçları sabah saat 06. 39'dan itibaren uyarıyor... Ne zamana kadar dikkatli olmalısınız?

Ay tüm burçları sabah saat 06. 39'dan itibaren uyarıyor... Ne zamana kadar dikkatli olmalısınız?

Bugün ay sabah saat 06.39'da koç burcuna geçmeye başlayacak. Bu geçiş sırasında ay ve boğa ise sabitlenecek. İşte ay ve boğa ve koç konumlanmasını soğukkanlı olmayı öne çıkarıyor. Bu konumda konfor, uyum, aşinalık, güvenlik ve zevk arayışı belirgindir. Bu etki altında iken öncelikle pratik veya maddi hedeflerimizle ilgileniriz. Bu geçiş tamamlandığında yavaşlama da başlayacaktır.

4 ARALIK 2022 GÜNLÜK BURÇ YORUMU

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Mevcut eğilim tamamen kiminle konuştuğunuz ve karşı tarafa gönderdiğiniz mesajla ilgili olacak. Bazı insanlarla temas halindeyken kendinizi rahat hissetmeyebilir ve tam tersine bazılarıyla da yıllardır tanışıyormuş gibi hissedebilirsiniz.

Bazı Koçlar, sırf sıkıldıkları için öğleden sonraları evin etrafında bazı ufak tefek şeyler yapmaya başlayabilirler.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bugün bazı sosyal sorumluluklar su yüzüne çıkabilir ve bu, kendi plan ve programınızdan vazgeçmek anlamına gelse bile insanlara yardım eli uzatmaktan memnuniyet duyacaksınız.

Öte yandan, partnerinizin yaptığı bir seçim canınızı sıkıyor ve büyük olasılıkla bunu günün büyük bir bölümünde içinizde tutacaksınız. Bu yaptığınız sizin için sağlıklı olmayacak.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 21 Haziran)

Her soruna karşı kestirme bir çözüm arıyorsunuz ve bu çözümü bulurken geciktiğinizde, bu pazar günü biraz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Etrafınızdaki herkes sizi çekici buluyor ama farklı insanlarla çok fazla zaman geçirmek istemiyorsunuz çünkü bugünü kendinize ve sadece size çok yakın olanlara adamanız gerektiğini hissediyorsunuz.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Gelecek hafta için bazı şeyleri ayarlamaya çalışırken, evin etrafında kısa müzakereler yapmanız gereken bir gün. Sevdiklerinizle beraber bir şeyler başarmak sizi rahatlatıyor, ancak her şeyin doğru yönde ilerleyip ilerlemediğini merak etmekten de kendinizi alamıyorsunuz.

Özellikle işleri aceleyle yapıyorsanız, biraz şüphe duymanız normaldir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Mevcut eğilim size bir tür olgunluk ve çekicilik aşılıyor.

Hiç düşünmediğiniz bazı sorunlarla ilgili olarak sizden tavsiye istenebilir. Bazı Aslanlar, kişisel veya ticari anlamda bir tür teklif alabilirler.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Aile hayatınızda başarıya giden yolda ilerliyorsunuz ve bugün, önümüzdeki hafta yapmanız gerekenlerin son birkaç ayrıntısını yeniden düzenlemeniz gerekebilir.

Kendiniz için yeterli zamanınız olmayabilir, bunu kesinlikle fark edeceksiniz ama genel anlamda, bu çok verimli bir gün olacak.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Devam eden etkinliklerin miktarı sizi ne kadar bunaltsa da bugün için umudunuzu kaybetmemeniz tavsiye edilir.

Ayrıca, gerçekten zevk aldığınız küçük aktivitelere zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Öğleden sonra uzun zamandır göremediğiniz bir arkadaşınızla buluşabilirsiniz.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Mevcut eğilim, günün iletişim faaliyetlerinin yanı sıra, romantizm için de büyük şanslar olduğuna işaret ediyor.

Bu, özellikle bugün geçen hafta olduğundan çok daha cesur olacak bekar Akrepler için iyiye işaret. Aklınızdaki kişi üzerinde harika bir izlenim bırakmak için iyi fırsatlar yakalayabilirsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bu pazar günü her türlü aktiviteyle meşgul olduğunuz için dinlenmek için fazla zamanınız yok. Bu aktivitelerden bazıları, sizin için dünyadaki en kötü bir işle bağlantılı olabilir.

Ama çok fazla endişelenmemelisiniz çünkü bunların çoğu gelip gidecek. Yapmanız gerekeni yapın ve ardından bir sonraki aktiviteye geçin.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Çok sevdiğiniz bir arkadaşınızdan, belki de bağlarınızı kopardığınız biri sayesinde yeni şeyler denemek konusunda küçük bir şans elde ediyorsunuz.

Bunun için cesaretiniz var ve bunu yapmaktan çekinmeyeceksiniz. Öte yandan, karşınızdaki kişiyi rencide etmemek için davranışlarınızı biraz kontrol etmeniz gerekebilir.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu sorunsuz bir pazar olmayacak, bu yüzden beklentinizi yüksek tutmayın. Aslında, kendinizden biraz fazla şüphe duyuyor olabilir ya da sadece çok fazla ihtiyatlı olabilirsiniz.

Partneriniz size bazı aktiviteler önerebilir ama bunların kendi zevkinize göre biraz fazla sosyal olduğunu düşünebilirsiniz.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Halk arasında meydana gelen bir olaya veya benzer bir şeye fazlasıyla katkıda bulunuyorsunuz ve bu büyük olasılıkla kendinizi çok iyi hissetmenizi sağlayacak.

Bu pazar tamamen başkalarıyla ilgili ve sizinle ilgili çok az şey var. Belki öğleden sonra, gelecek hafta için yaptığınız planları düzene sokmak için biraz zamanınız olur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN