Erkeklerin köşe bucak kaçtığı kadınların burcu... Erkek milletinin nefeslerini kesiyorlar ama nikah masasına oturtamıyorlar...

Erkeklerin köşe bucak kaçtığı kadınların burcu... Erkek milletinin nefeslerini kesiyorlar ama nikah masasına oturtamıyorlar...

Akıllı ve kendine güvenen kadınların erkeklerin "nefeslerini kestiği" söylenir. Erkenler böyle nadiren hayat arkadaşı olarak seçerler. Ancak bu tür kadınların mesleklerinde ve yaşam alanlarında bazı başarılar elde etmeleri, erkekler arasında saygı uyandırır.

BU KADINLAR ERKEK BİLİNCİNE SAHİPTİR
Psikologlar, bu tür kadınların aslında erkek bilincine sahip olduklarını söylüyorlar, ancak onlar için bu oldukça normal bir durumdur. İşte en zeki ve amacı olan kadınlar...

KOÇ BURCU
Koçun farkı doğuştan içgörüsüdür. Küçük yaştan güven kazanmaya ve akranlarıyla ilişkilerinde baskın karakter olmatya çalışırlar.

Bu burcun altında doğan kadınların liderliği ele geçirmesi oldukça kolay ve basittir. Bu tür kadınlar çok dayanıklıdır ve yüksek yaşam potansiyeline sahiptir. Koç burcu kadınları gerçekten erkeksi duygulara sahiptir ve zor davaları üstlenme eğilimindedirler.
Bu tür kadınların karakterindeki tek kusur saflıktır, başkalarına karşı oldukça saldırgan olmalarına rağmen, adaletsizlik ve öfke karşısında sadece birkaç saniye içinde her şeyei yakabilirler ve öfkelerine çabucak yenilirler. Öfkeleri nasıl çok çabuk kabardıysa yine çok çabuk bir şekilde yatışırlar.
Koç kadınları çok dayanıklıdır , böyle olmazlarsa kamuoyunun darbeleri altında kolayca kırılacaklarından emindir ve bunu göze alamazlar.

AKREP BURCU
Akrepkadınlarında hem kadınlık ve erkeksi özellikler vardır. Bir Akrep kadını, doğumundan hayatının sonuna kadar, diğer kadınlarla aynı olamazlar onlar bir parça da erkektir.

Akrep kadınları çeşitli kadın kurnazlığı ve aldatmaca türlerini kolayca uygulayabilirler ama insan hayatının daha basit olduğuna inanırlar.

Akrep Kadınları için her şey oldukça basit, sezgileri yüksek, bu da bunu avantaja dönüştürmelerini sağlıyor çünkü ihtiyaç duydukları şey "bir insanı baştan sona" anlamak ve içten dışa tüm rontgenini çekmektir.
Böyle bir kadının bir dolandırıcıyı tanıması diğer kadınlara oranla çok daha kolaydır. Akrep kadınları oldukça kinci bir karaktere sahiptir ve asıl meseleyi asla unutmazlar bunu unutmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN