Bekar erkekten iğrenç rüya itirafı! Esra Ezmeci öyle bir cevap verdi ki... "Bu nasıl fantazi"

Bekar erkekten iğrenç rüya itirafı!  Esra Ezmeci öyle bir cevap verdi ki...  "Bu nasıl fantazi"

Psikolog Esra Ezmeci, bir bekar tarafından gelen itiraf şaşkınlığa uğrattı. 34 yaşında bir bekar olduğunu söyleyen adam yaşadığı fantaziyi itiraf etti. Duyanlar "Yok artık" dedi. Bakın rüyasında ne görüyormuş?

Yazdığı kitaplarla kısa sürede tanınan Esra Ezmeci, Instagram hesabından cinsel içerikli mesajları yayınlayarak yeni bir akım başlattı. İlişkilerde sorun yaşayanların attığı mesajlar ise ağızları açıkta bırakmaya devam ediyor. Bekar bir erkek tarafından kendisine gelen mesajı yayınlayan Ezmeci, yine şaşırttı.

1490501.jpg

BEKAR ERKEKTEN İLGİNÇ YARDIM İSTEĞİ

34 yaşında bekar biri olduğunu söyleyen kişi Esra Ezmeci'ye, "34 yaşında bekarım. Hiç sevgilim olmadı. Cinsel içerikli rüyalar görüyorum. Bunun sebebi ne?" diyerek yaşadıklarını anlattı.

ruya.jpg

"RÜYALARIMIZDA İHTİYAÇLARIMIZI GÖRÜRÜZ"

Bu itiraf ve yardım karşısında Ezmeci, "Siz hiç ilişki yaşamasanız dahi içeride, bedeninizde bir sistem çalışıyor. Cinsellikte bu sistemin bir parçası. Rüyanızda bu isteklerinizi görmeniz çok doğal. Rüyalarımızda zaten istek, korku, ihtiyaç ve beklentilerimizi görürüz" diyerek yanıt verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN