Belgeselini çeken yönetmen: Britney Spears sandığınız gibi biri değil

Belgeselini çeken yönetmen: Britney Spears sandığınız gibi biri değil

Dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears’ın merak edilen hayatının belgeselini çeken yönetmen Fenton Bailey, şarkıcının göründüğü gibi olmadığını çok utangaç ve içine kapanık olduğunu dile getirdi.

Son dönemlerde yeni sevgilisiyle yaptığı düğünü eski eşi tarafından basılan Britney Spears, gündemden düşmüyor. Çıplak fotoğraf paylaşımları ve eşiyle ilişkisi sık sık konuşulan Spears’ın belgeselini çeken yönetmen şaşırtıcı açıklamalar yaptı.

2013 yılında şarkıcının hayatını konu alan bir belgesel çeken yönetmen Fenton Bailey, Spears'ın göründüğünden çok daha farklı bir insan olduğunu söyledi.

‘SANDIĞINIZ GİBİ BİRİ DEĞİL UTANGAÇ’

Spears’ın ‘I Am Britney Jean’ adlı belgeselini çeken Bailey, “Britney aslında kliplerindeki gibi seksi görünmeye çalışan biri değil. Sahnede öyle biri ama gerçek hayatta çok utangaç ve içe kapanık bir insan. Kendisi de sık sık 'Ben normal ve sıkıcı bir insanım' der dururdu” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN