Beyni kandıran zeka oyunu: 21 saniye içinde resimde bulunan kötü hayaleti bulabilir misin?

Beyni kandıran zeka oyunu: 21 saniye içinde resimde bulunan kötü hayaleti bulabilir misin?

Optik İllüzyon: Bu resminde apaçık ortada saklanan kötü bir hayalet var. Gizli hayaleti 21 saniye içinde bulabilir misin? Bu optik illüzyon mücadelesini şimdi deneyin ve gözlem becerilerinizi test edin.

Optik İllüzyonlar, beynimizi ve gözlerimizi kandıran eğlenceli unsurlardır. Gerçek, fizyolojik ve bilişsel yanılsamalar olmak üzere üç tür optik yanılsama vardır. Bazı optik illüzyonlar, bilim adamlarının beynin nasıl çalıştığını anlamalarına yardımcı olur ve ayrıca insanlarda şizofreni gibi bazı zihinsel durumları teşhis etmede yardımcı olur.

Bilimsel katma değerlerinden ayrı olarak, bunlar harika eğlence kaynaklarıdır ve optik illüzyon zorluklarını çözmenin keyfine varmak, gözlem becerilerinizi geliştirmenin harika bir yoludur. Şimdi ürkütücü bir optik illüzyon mücadelesine hazır mısınız? Harika, o zaman bu optik illüzyon mücadelesine başlayalım.

1-008.jpg

21 SANİYEDE KÖTÜ HAYALETİ BULUN

Bu Cadılar Bayramı temalı optik illüzyon tüm ürkütücülüğü ile burada ve olayı daha da ürkütücü kılmak için kötü bir hayaleti bulmanız gereken optik illüzyon mücadelesini şimdi deneyin.

Kalenin etrafında bolca dolaşan hayaletler görülebilir, kimisi mutlu, kimisi üzgün, kimisi iyi, kimisi kötü. Ayrıca, zirvede doğaüstü aktivite ile oldukça korkutucu görünen mezarları görebiliriz.

Bu hızlı optik illüzyon mücadelesini arkadaşlarınızlı ve sevdiklerinizi davet edebilir, herkesin keyif alacağı eğlenceli bir aktivite olmasını sağlayabilirsiniz.

ZEKA OYUNUNU ÇÖZDÜN MÜ?

Hayaletlerin arasında gizlenmiş kötü niyetli kötü bir hayalet var ve kötü hayaleti 21 saniye içinde bulmanız gerekiyor. Herhangi bir yerde saklanabilir ve ilk bakışta fark edilmesi zordur.

Kötü hayaleti bir an önce fark edebilmek için dikkatinizi görüntüye odaklamalısınız.
Optik illüzyon zorlukları beyin aktivitesini uyarır ve gözlem becerilerinin geliştirilmesine yardımcı olur. İyi gözlem becerisine sahip bir kişi, zaman sınırı içinde kötü hayaleti tanımlayabilecektir.

Bunu ilk kez deneyenlerin, kötü niyetli hayaleti görebilmeleri için gerçekten çok odaklanmaları gerekir. Kötü hayaleti gördün mü? Acele edin, zaman bitiyor. Bu kalenin yakınında bir yerde gizleniyor. Kimseye zarar vermeden önce onu çabucak bulun.

ZEKA OYUNU CEVABI

Zaman bitiyor. Kaçınız kötü hayaleti fark edebildi? Süre doldu. Kötü hayaleti bulanlar günü kurtardı, hala arayan bazılarınız ise çözümü aşağı kaydırabilir. Kırmızı daire içine alınmış hayalet, zarar verme niyetinde olan kötü bir ifadeyle görülebilir.

2-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN