Beyonce müzikal başarısıyla yetinmiyor: O sektöre de el attı

Beyonce müzikal başarısıyla yetinmiyor: O sektöre de el attı

Son 20 yıldır sürdürdüğü başarısıyla müzik dünyasına damga vuran Beyonce, güzellik markası çıkarma kararı aldı. Ünlü şarkıcı, "Cecred" adını taşıyan markasını, "Saç kutsaldır. Yolculuk 20 Şubat'ta başlıyor" sözleriyle duyurdu.

Dünyaca ünlü ABD'li şarkıcı Beyonce, müzik kariyerindeki başarısını sürdürmeye devam ederken, farklı alanlarla da attığı adımlarla dikkat çekiyor. Şarkıcı, saç bakım markası çıkaracağını açıklayarak, "Cecred" adını taşıyan markasını sosyal medya hesabında sundu.

NTV'de yer alan habere göre; 32 Grammy ödüllü Beyonce "Saç kutsaldır. Yolculuk 20 Şubat'ta başlıyor" diyerek markasını tanıttı.

1-007.jpg

'ANNEMİN KUAFÖR SALONUNDA BÜYÜDÜM'

Müzik piyasasının en güçlü isimlerinden biri olan 42 yaşındaki şarkıcı "Annemin kuaför salonunda büyüdüm. Saçlarımın yolculuğuna hoş geldiniz" ifadelerini kullandı.

Şarkıcı, 2021 yılında verdiği bir röportajda da "Bir toplulukta güç vardır, bunu bir kuaför salonu sahibinin kızı olarak görme şansım oldu" demişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN