Bez Bebek'in Yağmur'u Asena Keskinci'yi görenler tanıyamıyor

Bez Bebek'in Yağmur'u Asena Keskinci'yi görenler tanıyamıyor

Bez Bebek dizisinde Yağmur karakterini canlandıran Asena Keskinci, yıllar içerisindeki değişimi ile dikkatleri üzerine çekti.

Başrollerinde Evrim Akın, Oya Aydoğan gibi ünlü isimlerin yer aldığı fantastik dizi Bez Bebek'in yayınlanışının üzerinden 14 yıl geçse de dizi karakterleri dün gibi akıllarda...

dfdhfhdfhdfh.jpg

Yayınlandığı dönemde büyük ilgi toplayan dizide, evin küçük kızı Yağmur'u canlandıran Asena Keskinci, o yıllarda izleyenlerin büyük sempatisini kazanmıştı.

bez-babek.jpg

Şimdilerde genç kız olan Asena Keskinci'nin o yıllardaki halinden eser kalmadı. Bambaşka birine dönüşen genç oyuncu, sosyal medyayı da oldukça aktif kullanıyor.

nezdgfgjj.jpg

Genç oyuncunun paylaşımlarını görenler, onun Bez Bebek'in Yağmur'u olduğuna inanamıyor.

fhdfdhdfdfh.jpg

ASENA KESKİNCİ KİMDİR?

Asena Keskinci, 20 Eylül 2001 tarihinde dünyaya geldi. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde üniversite eğitimine devam eden Keskinci, Ahlat Ağacı Yadigar, Aliye, O Kadın, Aman Annem Görmesin, Yol Arkadaşım, Hırsız Polis, Bez Bebek, Pelin ve Köstebekgiller, Dedemin Dolabı, O Kadın, Parmaklıklar Ardında, Bir Aşk Hikayesi, Aşk Tesadüfleri Sever, Bir Aşk Hikayesi ve Masumiyet gibi projelerde yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN