BİM'de o tarihe kadar dev indirim var! Tahin 44 TL, çay 15 TL: Yetişen paket paket alıyor!

BİM'de o tarihe kadar dev indirim var! Tahin 44 TL, çay 15 TL: Yetişen paket paket alıyor!

BİM, 3 Nisan'a kadar geniş bir ürün yelpazesinde indirimli fiyatlar sunuyor. Tahinden pekmez özüne, çaydan kolaya, reçelden tereyağına kadar pek çok ürün indirimli olarak raflarda yerini alıyor.

BİM, 3 Nisan'a kadar geniş bir ürün yelpazesinde indirim yaptı. Tahinden pekmez özüne, çaydan kolaya, reçelden tereyağına kadar pek çok ürün indirimli olarak raflarda yerini alıyor.

 

İndirimli ürünler arasında Gündoğdu tereyağı, Seğmen vişne ve çilek reçeli, Sırma aromalı maden suyu çeşitleri, Tamek meyve nektarı ve meyveli içecekler, Superfresh çıtır patates çubukları, Superfresh makarna ve kaşar peyniri dolgulu kroketler, Lezita piliç salam, Cem doğal yağlı sele siyah zeytin, Nescafe latte 16'lı + latte bardak özel paket, Simbat kavrulmuş Siirt fıstığı yer alıyor, Simbat bademli çikolatalı hurma, Serel tahin, Tariş dut, keçiboynuzu ve hurma pekmezi özü, Jomara sugai hurma, Lipton tekdem siyah çay, Cola Turka kola, nefis kavrulmuş badem, Kuru meyveli ve fındıklı Eti müsli, Ülker saklıköy fındık kremalı bisküvi, Wanted bumba çikolata kaplı hindistan cevizli bar, Ülker rondo muz kremalı bisküvi 8x61 g, Tadelle çikolatalı gofret 5x35 g yer alıyor.

BİM, 3 Nisan 2023 Pazartesi gününe kadar geniş bir ürün yelpazesinde indirimli fiyatlar sunuyor. Tahinden pekmez özüne, çaydan kolaya, reçelden tereyağına kadar pek çok ürün indirimli olarak raflarda yerini alıyor.

Ayrıca BİM, Simbat acı kırmızı biber soslu karışık kuruyemiş, kakao kremalı ve fındık kremalı 7 days kruvasan, kakao kremalı Biskrem bisküvi, Ülker saklıköy fındık kremalı bisküvi, brownie yoğun kakao dolgulu kek ürünlerinde de indirimli fiyatlar sunuyor. Diğer ürünler ise şu şekilde; Topi tanem nohur un draje, Torku karamel kremalı bisküvi, Sinangil çeşitlerim Antep fıstıklı soğuk kadayıf, Twix ekstra çikolata kaplı karamelli bar, Toblerone çikolatalı kek, Milka çikolatalı fındıklı kek, Algida Maraş sade dondurma, Dr. Oetker Supangle, Ülker dankek portakallı tart kek, 3'lü sakızlı muhallebi, 3'' tavuk göğsü, Torku Tatkrak baharatlı kraker, Torku tatkrak peynirli kraker ve Centro sütlü fındık kremalı bisküvi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN