Bir çiçek seçin karakterinizi öğrenin! Psikologlar böyle anlıyor! Çiçeğe göre karakter analizi…

Bir çiçek seçin karakterinizi öğrenin! Psikologlar böyle anlıyor! Çiçeğe göre karakter analizi…

Yaptığınız seçimler sizin karakterinizin bir parçasıdır. Uzman isimlerin bile uyguladığı bu yöntemler sizin Aslında kim olduğunuzu ortaya çıkarıyor. Karakter özellikleriniz ve seçimleriniz arasındaki bu bağlantı çiçeklerle de ortaya konuldu. İşte çiçeğe göre karakter analizi…

Yaptığınız seçimler sizin karakterinizi belirlerken karakter özellikleriniz arasındaki bağlantılarda gerçeklikleri gün yüzüne çıkarıyor. İçinizde gizlemiş olduğunuz ya da bastırdığınız özellikleriniz bile bu yöntemlerle ortaya çıkabilmektedir. Haydi bir çiçek seçin ve karakterinizi öğrenin. İşte çiçeğe göre karakter analizi…

cicek-karakter.jpg

1. ÇİÇEK

Geçmişten ne öğrendiğini her daim kavrayan bir birey olarak hayatına devam ediyorsun. Hayattan ders çıkartmayı bilen bir yapıya sahipsin. İyi, kötü tüm olayları göz önünde bulundurarak hafızanı canlandırıyorsun. Ufacık detaylar bile hafızamda yer alıyor.

2. ÇİÇEK

Hedeflerin konusunda tutkuyla ilerleyebilen bir yapıya sahip olmanla birlikte kazanımlarının da değerini sonuna kadar biliyorsun. Manipülasyonlara ve hilekarlara karşı daima tetikte bulunan bir yapıya sahipsin. Aynı zamanda hedefinden de gözünü 1 dakika olsun ayırmıyorsun. Hayatında amaç senin için her zaman ön planda oluyor.

3. ÇİÇEK

Doğuştan gelen estetik ve zarafet sen de hayat buluyor. Her atmosferi kolayca yükseltebiliyor beklenmeyen teklifleri cazibeye dönüştürebiliyorsun. İnsanlara güven veren bir yapın olmakla birlikte reddedilmiş olsan dahi doğuştan gelen bir çekiciliğe sahipsin. Aynı zamanda harika bir zevkinde bulunuyor.

4. ÇİÇEK

Karışıklıkların içerisinde kolay bir şekilde yol bulabilen bir yapıya sahipsin. Her zaman fayda sağlayabileceğin alanları tercih ediyor en mutsuz durumda bile pozitife yönelebiliyorsun. Olumlu sonuçlara odaklanıp kaybetme kavramından uzaklaşan bir yapının bulunuyor.

5. ÇİÇEK

İçsel derinliğe sahip bir birey olmakla birlikte yeteneklerin, arzuların, olasılıkların ve hislerin her zaman dikkatle takip edilir. Hem bilinçli hem de bilinç dışı yaşam kaliteni her gün adım adım yükseltmeyi hedefliyorsun. Yeni bilgi ve fayda sağlayacak her türlü deneyime de açıksın.

6. ÇİÇEK

Hiçbir şekilde çalışmayı bilen ve her konuda bilgili bir yapıya sahipsin. Harika bir reaksiyona ve hıza sahip yetenekli ellerin bulunuyor. İşlerini her zaman diğerlerinden daha yüksek bir kalite ile tamamlamak da senin temel amacın oluyor.

7. ÇİÇEK

Pek çok kişinin başaramayacağı şeyleri mükemmel bir şekilde tamamlayabilme yetisine sahipsin. Senin ilgini çeken herhangi bir konuda başlama ve sürekliliğini getirme geliştirme kapasitesine sahipsin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN