Bir dizi daha ekrana veda ediyor: Final tarihi belli oldu

Bir dizi daha ekrana veda ediyor: Final tarihi belli oldu

İki sezondur ekranların iddialı işlerinden olan “Aldatmak” dizisinin final yapmasına karar verildi. Dizinin 30 Mayıs’ta ekrana gelecek 71. bölümde ekrana veda edeceği öğrenildi.

Atv'nin sevilen dizisi “Aldatmak", ikinci sezonunda da perşembe akşamlarımın en çok izlenen dizilerinden oldu. Yıldız Tunç’un yazdığı, Murat Saraçoğlu’nun yönettiği dizinin devam edip etmeyeceği merak konusuydu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; diziyle ilgili karar belli oldu ve “Aldatmak”ın sezon sonunda bitmesine karar verildi.

1-007.jpg

Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Berkay Ateş, Yusuf Çim, Caner Şahin ve Feyza Sevil Güngör’ü buluşturan dizi 30 Mayıs’ta ekrana gelecek 71. bölümde ekrana veda etmesi planlanıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN