Ekranlarda yaprak dökümü sürüyor: Bir diziden daha final kararı

Ekranlarda yaprak dökümü sürüyor: Bir diziden daha final kararı

Bir dizi daha ekranlara veda ediyor. "Ateş Kuşları" dizisi için ertelenen final tarihi belli oldu. Güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çeken dizinin 54'üncü bölümde final yapacağı öğrenildi.

ATV ekranlarında cuma akşamları izleyicilerle buluşan "Ateş Kuşları" dizisinin final yapıp yapmayacağı diziseverler tarafından merak konusu oldu.

ates-kuslari-final-tarihi.jpg

ERTELENEN FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU

İkinci sezonu yayınlanan dizi için geçtiğimiz aylarda final kararı alınmıştı. Ancak daha sonra projenin sezon sonuna kadar uzatılmasına karar verilmişti. Popüler dizi için ertelenen final kararı bugün netlik kazandı.

ates-kuslari-2.jpg

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Ateş Kuşları 54'üncü bölümüyle ekranlara veda edecek. Dizinin bu cuma 52'inci bölümü yayınlanacak.

ATEŞ KUŞLARI HAKKINDA

Bozdağ Film imzalı dizide İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik, Erdem Şanlı gibi oyuncular rol alıyor.

ates-kuslari.jpg

Kendilerine "Köksüzler" diyen; en büyüğü 13, en küçüğü 6 yaşında, biri kız, biri otistik, beş sokak çocuğunun, çöplükte kırk günlük bir bebek bulmalarıyla başlayan ve "Köksüzler"den "Ateş Kuşları"na dönüşmelerini anlatan dizi; çocukların zorluklara, acılara ve her şeye rağmen kadere karşı koyma hikayelerini işliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN