Bir döneme damga vurmuştu! 'Çaycı Hüseyin'den kahreden haber: Hayranları üzüntüye boğuldu!

Bir döneme damga vurmuştu! 'Çaycı Hüseyin'den kahreden haber: Hayranları üzüntüye boğuldu!

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan dizide canlandırdığı 'Çaycı Hüseyin' karakteri ve 'Çaylarrr' repliğiyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Alpaslan Özmol'dan gelen kahreden haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan "Çocuklar Duymasın" dizisinde canlandırdığı 'Çaycı Hüseyin' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Alpaslan Özmol'dan gelen kahreden haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

Kadrosunda Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Furkan Kızılay, Zeyno Günenç gibi isimleri barındıran senaryosu ise Birol Güven tarafından kaleme alınan ve MinT Motion Pictures tarafından hazırlanan "Çocuklar Duymasın" adlı dizide canlandırdığı 'Çaycı Hüseyin' karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncudan kahreden haber geldi.

Çaycı Hüseyin lakaplı Alparslan Özmol'a dolandırıcılık şoku! - Magazin Haberleri

'KURULUŞ OSMAN'IN YAPIMCISI DUYURDU

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında yer alan dizide canlandırdığı 'Çaycı Hüseyin' karakteri ve 'Çaylarrr' repliğiyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Alpaslan Özmol, geçtiğimiz günlerde kadrosunda Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy, Hakan Yılmaz ve Özge Törer gibi isimleri barındıran atv'nin reyting rekortmeni 'Kuruluş Osman' dizisine dahil olmuştu.

Alpaslan Özmol annesini kaybetti. Acı haberi ise Özmol'un şimdilerde rol aldığı dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ sosyal medya üzerinden duyurdu.

Bozdağ yaptığı paylaşımda, "Kuruluş Osman dizimizin oyuncularından Alpaslan Özmol'un kıymetli annesi Hakk'ın rahmetine kavuşmuştur. Merhumeye Allah'tan rahmet, Alpaslan Özmol'a ve ailesine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun" diye konuştu.

Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i Alpaslan Özmol Kuruluş Osman'a katıldı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN