Bir McDonalds protestosu daha! Ama bu sefer ki çok başka...

İsrail'e uygulanan protestolar tüm hızıyla sürüyor. İstanbul'da bir grup ellerinde taşıdıkları pankartlarla McDonalds şubesinin önünde protesto düzenledi. Eylemciler, bu sefer sessiz protesto gerçekleştirerek sadece ellerindeki pankartları gösterdiler.

İsrail'in Filistin'e uyguladığı insanlık dışı saldırılar devam ediyor. Türkiye'nin dört bir yanından da İsrail'e destek mesajları geliyor. Bazı gruplar tarafından ise İsrail'e ait markalar boykot ve protesto ediliyor.

Bugün ise İstanbul'da bir grup McDonalds şubesinin önüne giderek ellerinde taşıdıkları Türkçe ve İngilizce "Katil İsrail" yazılı pankartlarla İsrail'in saldırılarını protesto etti.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde bir grup kadının şube önüne gelerek ellerinde taşıdıkları dövizlerler sessiz bir şekilde eylem yaptığı görüldü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN