Birini seç karakterini öğren! Seçtiğiniz kelebek kişiliğin derinliklerine iniyor! İşte kişiliğinizin en bilinmedik sırları…

Birini seç karakterini öğren! Seçtiğiniz kelebek kişiliğin derinliklerine iniyor! İşte kişiliğinizin en bilinmedik sırları…

Size vermiş olduğumuz görselde 5 farklı kelebek bulunuyor. Bu 5 kelebekten bir tanesini seçerek karakterinizi öğrenebilirsiniz. Bakın hangi kelebek ne anlama geliyormuş? İşte kişiliğinizin en bilinmedik sırları…

Görselde yer alan 5 farklı kelebekten bir tanesini seçerek kişilik özelliğinizi öğrenebilirsiniz. Seçtiğiniz kelebeğe göre kişiliğinizin hiç bilmediğiniz yönlerini fark edebilirsiniz. Sizin en bilinmedik sırrınız bakalım ne çıkacak? İşte kişiliğinizin en bilinmedik sırları…

ÖNCE KELEBEĞİNİ SEÇ

kelebek-karakter-kapak.jpg

1. KELEBEK: DOĞUŞTAN LİDER

Birinci kelebeği seçen kişilerin doğuştan lider bir özelliğe sahip olduğu görülmektedir. Bağımsız ve iddialı olduklarının yanı sıra işlerine karşı aşırı mükemmeliyetçi olduğu görülmektedir. Ne istedikleri ve nasıl elde edecekleri konusunda mükemmel olan bu kişiler durumu kontrol altında tutarak kendilerini motive etmeyi başarırlar.

2. KELEBEK: YARATICI BİR DÜŞÜNÜR

İkinci kelebeği seçen kişilerin yaratıcı bir zihne sahip olduğu görülmektedir. Kalıpların dışında bir düşünce yapısına sahip olan bu kişiler yeni çözümler konusunda da son derece yenilikçi olabiliyorlar. Fikirleri ile birlikte ayrıntıları gözden kaçırmayan bu kişilerin hızlı bir şekilde yenilikçi fikir sunma özelliği de bulunuyor. Bu kişilerin yaratıcı düşünme yapısı liderlik vasfını da getiriyor.

3. KELEBEK: İŞBİRLİKÇİ BİR LİDER

Üçüncü kelebeği seçen kişilerin işbirlikçi bir yapısı olduğu görülmektedir. Takım çalışması konusunda son derece başarılı olan bu kişiler başkalarına fikir sunmaktan da al oldukça hoşnut olurlar. Başkalarını dinleme konusunda da harikalar yaratan bu kişiler karar vermeden önce her insanın fikrine dikkatle tartmaktadır. Liderlik için gerekli bir güven ortamının yaratılmasına katkı sağlar.

4. KELEBEK: ANALİTİK BİR ZİHİN

Dördüncü kelebeği seçen kişilerin analitik bir yapıya sahip olduğu görülmektedir. Zorluklar karşısında eleştirel düşünce yapısına sahip olan bu kişiler potansiyel sorunları veya fırsatları tespit etme ve değerlendirme konusunda da keskin bir bakışa sahiptir. Liderlik vasfını üzerinde bulunduran bu kişilerin sorunları daha büyük sorunlara dönüşmeden çözdüğü görülür.

5. KELEBEK: KARAR VERİCİ

Beşinci kelebeği seçen kişilerin yapısı gereği karar verici bir yapıya sahip olduğu görülmektedir. Zor kararlara karşı sakin kalmayı başaran Bu kişiler doğru seçim yapmada da son derece iyidir. Olayların büyük hasarlar almasını engelleyerek hızlı hareket etmesini sağlayan bu kişiler liderlik konusunda da önce olabiliyorlar. Tereddütsüz bir şekilde zor kararların üstesinden gelebilirler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN