Birisi Serap Paköz'e yaşını hatırlatsın! Estetik yaptıra yaptıra bakın ne hale geldi? Görenler "Buna değer miydi?" diyor

Birisi Serap Paköz'e yaşını hatırlatsın! Estetik yaptıra yaptıra bakın ne hale geldi? Görenler "Buna değer miydi?" diyor

Televizyon dünyasının en başarılı isimlerinden Serap Paköz bu kez yaptırdığı estetik operasyonlarla gündemde. Ünlü sunucunun en son yaptırdığı estetik operasyon sosyal medyanın diline dolandı. Yaşlılığı estetik operasyonlarla yeneceğini sanan Paköz'e pek çok sosyal medya kullanıcısı tepki gösterdi.

Ünlü sunucu Serap Paköz'nün son halini gören inanamadı. Kızıyla beraber bir kare paylaşan Paköz'nın estetikli hali herkesi şaşırttı. Bakın yaptığı son estetiklerle Serap Paköz ne hale geldi?

Gündüz kuşağı programlarını sunucu Serap Paköz, yaptığı estetiklerle de gündemden düşmüyor. En son Fransız Askısı modasına uyan Paköz'ün son halini gören tanımakta zorlandı. Kızıyla beraber sosyal medya hesabından paylaşım yapan Paköz'e yorum yağdı. Görenler "Seda Sayan'ı geçti" dedi.

haber.jpg

SERAP PAKÖZ'ÜN SON PAYLAŞIMI OLAY OLDU

Çok sayıda estetik operasyon geçiren başarılı sunucu Serap Paköz, en son yaptığı estetik operasyonlar sonrasında ortaya çıktı.

foto.jpgserap-pakoz-039-un-saclari-neden-hep-kisa-ortaya-cikti-nedeni-ilk-kez-aciklandi-gencliginden-beri-meger-7610.jpg

İlk halini görenleri korkutan Paköz'ün estetikleri yüzüne oturdu.

serap1.jpg

SON HALİNİ GÖRENLER TANIYAMADI

57 yaşındaki sunucunun son paylaşımını görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Estetikleriyle başka birine dönen Serap Paköz'ü tanımak imkansız oldu.

serapezgu1.jpg

İlk Seda Sayan'ın yaptığı ve Türkiye'de çok sayıda ünlünün sonradan yaptırdığı Fransız Askısı'nı Paköz de yaptırmıştı.

serapezgu.jpg

Peki sizce Serap Paksöz'ün son hali nasıl?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN