Bitget, Ramazan ayında depremzedelerin yanında

Bitget, Ramazan ayında depremzedelerin yanında

2023 yılında Türkiye’yi derinden sarsan 6 Şubat depremlerinin ardından Bitget, yaraların sarılması için çabalarını sürdürüyor. Depremden bu yana bölgeye düzenli yardımlarını sürdüren Bitget, Ramazan ayında da depremzedeleri unutmadı.

Hatay’ın Hassa köyünde depremzedelerle buluşan Bitget, Ramazan sofralarının bereketlenmesi için kolları sıvadı. 100 aileye gıda yardım kolileri dağıtıldı.

Ramazan ayının paylaştıkça güzelleştiğine vurgu yapan Bitget yetkilileri, bölgede yaraların sarılması için desteklerinin süreceğini belirtti.

6 Şubat depremlerinden bu yana bölgede çeşitli yardım faaliyetlerinde bulunan Bitget, gelecekte yapılacak yardımlara yön vermek üzere ihtiyaçların belirlenmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

——————

Bitget Hakkında

2018 yılında kurulan Bitget, dünyanın önde gelen kripto para borsası ve Web3 şirketidir. 100'den fazla ülke ve bölgede 20 milyondan fazla kullanıcıya hizmet veren Bitget borsası, öncü Copy Trade özelliği ve diğer işlem çözümleriyle kullanıcıların daha akıllı işlemler yapmalarına yardımcı olmayı taahhüt eder. Eskiden BitKeep olarak bilinen Bitget Wallet, cüzdan işlevselliği, swap, NFT Pazar Yeri, DApp tarayıcısı ve daha fazlasını içeren bir dizi kapsamlı Web3 çözümü ve özelliği sunan dünya standartlarında çok zincirli bir kripto cüzdanıdır. Bitget, efsanevi Arjantinli futbolcu Lionel Messi ve resmi eSpor etkinlikleri organizatörü PGL de dahil olmak üzere güvenilir ortaklarla yaptığı iş birlikleri aracılığıyla bireylere kriptoyu benimsemeleri için ilham veriyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN