Bitkilerin köklerine su yerine maden suyu dökün! Öyle faydaları çıktı ki... Duyan markete koşuyor

Bitkilerin köklerine su yerine maden suyu dökün! Öyle faydaları çıktı ki... Duyan markete koşuyor

Bitkilerinizin canlı kalmasını istiyorsanız bazı ufak püf noktalarla bunu sağlayabilirsiniz. Özellikle de solan bitkilerin köküne maden suyu dökerek daha sağlıklı olmalarını sağlayabilirsiniz. Peki bitkilerin köküne maden suyu dökmek ne işe yarıyor? İşte detaylar…

Evin içine ayrı bir hava katan, en güzel köşeleri süsleyen bitkiler her zaman bakıma muhtaçtır. Bakımı güzel yapılmayan bitkiler genellikle hızla solar ve canlarını kaybeder. Bunun olmaması için bazı küçük tüyolar bitkileri daha sağlıklı hale getirebiliyor. Bu tüyolar arasında en önemlilerinden biri maden suyu kullanımı. Peki maden suyunun bitkilere faydaları neler? Gelin beraber bakalım…

yeni-proje-1-001.jpg

SU YERİNE MADEN SUYU KULLANMANIN FAYDALARI

Evlerin vazgeçilmezleri arasında yer alan bitkiler güzel bakmadıkları takdirde enerjilerini kaybederler. Dolayısıyla bitkilere özenli davranmak ve onlara yeterli bakımı sağlamak oldukça önemlidir. Bitkilerin en çok ihtiyaç duyduğu sulama konusu da bu noktada önemlidir. Lakin su yerine içeriğinde doğal mineraller bulunan maden suyu kullanmak onlara daha iyi gelmektedir.

yeni-proje-2-001.jpg

Maden suyu çiçeklerin köklerini besler ve onlara canlılık kazandırır. Bununla kalmayarak bitkilere 2 ayda bir sulama suyunun içerisine maden suyu eklemek, daha sağlıklı ve enerjik olmalarını sağlar.

Maden suyunun içerisinde bulunan mineraller bitkinin toprağını zenginleştirir ve bu sayede çiçeklerin daha güçlü ve dayanıklı olmasını sağlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN