Botoks yaptırmaya gerek kalmayacak! Hem doğal hem ekonomik! 3 malzemeli pratik dudak dolgunlaştırıcı…

Botoks yaptırmaya gerek kalmayacak! Hem doğal hem ekonomik! 3 malzemeli pratik dudak dolgunlaştırıcı…

Estetik operasyonlara gerek kalmadan Dolgun dudaklara sahip olabilirsiniz. Hem doğal hem de pratik bir yöntem ile dudaklarınızı olduğundan daha dolgun bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Cebinizden para çıkmaya gerek kalmadan istediğiniz görüntüye ulaşacaksınız. İşte doğal yollarla dudak dolgunlaştırma yöntemi…

Hemen hemen herkesin hayali olan dolgun dudaklara kavuşmak hiç de zor değil. Hem ekonomik hem de kalıcı bu yöntem ile dudaklarınızı olduğundan daha dolgun bir görünümde olmasını sağlayabilirsiniz. Birçok kişinin başvurduğu estetik operasyonlar tarihe karışacak. Yalnızca 3 malzemeyle kısa bir sürede hem bakım yapabilir hem de dolgun bir görünüm elde edebilirsiniz. İşte doğal yollarla dudak dolgunlaştırma yöntemi…

TARÇINLI PEELİNG

Tarçının içerisinde yer alan ‘cassia’ yağı, dudakların olduğundan daha dolgun görünmesini sağlamaktadır. Bu yöntem ile tüm dudak dolgunlaştırıcılarınız da çöp olacak. Dudak üzerinde bulunan ölü derinden arınmanızı sağlayacak bu yöntem aynı zamanda dolgunlaştırıcı görevi de görmektedir. Bir çay kaşığı toz tarçın ve 1 yemek kaşığı beyaz şekeri bir kasede karıştırınız. Karışımın üzerine bir yemek kaşığı zeytinyağı ya da tatlı badem yağı ilave ederek karıştırınız.

dudak-peelingi.jpg

İsteyen kişiler bu karışımın içerisine Hindistan cevizi yağı da ekleyebilir. Tüm malzemeleri iyice karıştırdıktan sonra karışımdan bir miktar olarak dudaklarınıza 10-15 dakika kadar masaj yapınız. Karışım ile dudakları peeling yapmak kan akışını hızlandırırken aynı zamanda ölü derilerinde atılmasını sağlar. Bu sayede dudaklarınız olduğundan daha dolgun görünecektir.

NOT: Hazırladığınız karışıma önce ufak bir noktada deneyerek alerjik bir reaksiyon gösterip göstermediğini test ediniz. Peelingi yaparken fazla sert yapmamanız gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN