Bu 3 burç için yenilikler yolda! Dolunay bu burçları etkisi altına alacak: Duygusal dalgalanmalar için hazır olun

Bu 3 burç için yenilikler yolda! Dolunay bu burçları etkisi altına alacak: Duygusal dalgalanmalar için hazır olun

Gezegenlerin ve yıldızların konumlarının hayatımızı nasıl etkileyebileceğini hiç merak ettiniz mi? Astroloji meraklıları, dolunayın burçlar üzerindeki etkilerini anlamak için gökyüzündeki olaylara dikkat kesiliyor. Peki dün aslan burcunda gerçekleşen dolunay hangi burçları etkiledi?

25 Ocak'ta Dolunay Aslan'ın geçişini gerçekleştirecek ve tüm burçlar üzerinde yankı uyandırabilecek büyük bir küresel hareket olacak. Ancak özellikle üç burç bu etkileri daha yoğun hissedebilir. Kozmik bir keşfe hazır olun çünkü ay, aslan yelesiyle süslendiğinde burçlar değişen güçlerin ve enerjilerin dansına girer.

25 OCAK DOLUNAYI: GÖSTERİŞLİ BİR GÖK GÖSTERİSİ

25 Ocak'taki Dolunay, aslan takımyıldızında titreşen astral güzellik, gücün ve cesaretin bir yayılımıdır. Parlaklığı içsel cesaretimizi büyütür, bizi arzularımızı ve inançlarımızı tutku ve kararlılıkla ortaya koymaya iter.

Bu dolunay, gece gökyüzünde kükreyen bir ateş gibidir, sonsuz potansiyelimizin ve hayallerimizi gerçeğe dönüştürme konusundaki evcilleştirilmemiş kapasitemizin yakıcı bir hatırlatıcısıdır. Kendini ifade etmeyi teşvik eder, bizi yüksek sesle ve net bir şekilde kükremeye ve dünyaya gerçek özümüzü göstermeye teşvik eder. Bu süre zarfında zihninizi yeni canlı enerjiyle ateşe vermek için kalbinizi bu dolunayın ateşli ışığına açın.

t25-koc-burcu-insani-ozellikl-837.webp

KOÇ (21 MART – 19 NİSAN)

Aslan burcundaki dolunay, koça yoğun ve canlı bir enerji getirebilir. Konfor alanınızın dışına çıkmak ve yeni bir şeye cesaret etmek için girişimlerde bulunmanın zamanı geldi. Aslan burcundaki dolunay kişisel ifadeyi, yaratıcılığı ve kendini onaylamayı teşvik eder. Kendinizi daha cesur, dinamik ve risk almaya istekli hissedebilirsiniz. Projeleriniz ve fikirlerinizle ilerlemek için bu enerjiden yararlanın.

61c01eddb57f151338c2366e.webp

YENGEÇ (21 HAZİRAN – 22 TEMMUZ)

Yengeç burcu için aslan burcundaki dolunay, ilgi ve şefkate olan ihtiyacın artmasını sağlayabilir. Tanınmak ve takdir edilmek için derin bir arzu ile her zamankinden daha duygusal hissedebilirsiniz. Bu dönem aynı zamanda romantik yönünüzü de harekete geçirerek sizi aşka daha açık ve alıcı hale getirebilir. Bu, sevdiklerinize duygularınızı ifade etmek ve ilişkilerinizi güçlendirmek için harika bir fırsat.

terazi-burcu-genel-ozellikleri.jpg

TERAZİ (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Aslan burcundaki dolunay, dengeyi bağımsızlık ihtiyacı ile ilişki arzusu arasındaki dengeyi aramaya teşvik edebilir. Kişisel özgürlüğe olan susuzluğunuz ile ilişkilerinizde uyum arzunuz arasında kalmış hissedebilirsiniz. Bu dönem, bu ikilem üzerinde çalışmak, başkalarının isteklerine saygı göstererek kendi istek ve ihtiyaçlarınızı özgün bir şekilde ifade etmeye çalışmak için ideal bir zaman olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN