Bu 8 hatayı yapıp kendinizi yaşlı göstermeyin! İşte kendinizi yaşlı gösteren o 8 moda hatası

Bu 8 hatayı yapıp kendinizi yaşlı göstermeyin! İşte kendinizi yaşlı gösteren o 8 moda hatası

Kimse yaşlanmayı istemez ama bunu en çok kadınlar istemez. Bu haberimizde kadınlara yönelik 8 moda hatasını bildiriyoruz. Sizi yaşlı gösterecek bu hatalardan kaçınırsanız aradaki farkı yakın çevreniz çok kolayca farkedecektir.

Biz kadınlar yaşlanmayı kabul etmeyiz. Her zaman her yerde genç görünmeyi severiz. Peki biz kadınları yaşlı gösteren hatalar nelerdir? Sizde haberimizdeki bu tavsiyelere uyun, her daim genç kalın...

Biraz daha gençken, insanlar biraz daha yaşlı göründüğünü düşündüğünde bu genellikle bir iltifattır. Ancak yaşlandıkça, istediğiniz bu değil. Sizi kolayca daha yaşlı gösterebilecek birkaç moda hatası olduğunu biliyor muydunuz? Bunlardan sekiz tanesini sizin için listeliyoruz.

1. TAMAMEN SİYAH BİR KIYAFET

Siyah elbiseler aşağı, bunu hepimiz biliyoruz. Yine de, insanların yaşınızı doğru bir şekilde yargılamasını istiyorsanız, tamamen siyah bir kıyafet iyi bir fikir değildir. Aslında, siyah sizi oldukça solgun gösterebilir, bu da otomatik olarak insanların yaşınızı daha yüksek derecelendirmesine neden olur. Siyah bir kıyafeti biraz renkle birleştirin ve çok daha güzel ve genç bir görünüm olduğunu göreceksiniz!

2. BÜYÜK TAKILAR (ÖZELLİKLE İNCİLER)

Büyük takılar şu anda tam olarak moda değil. Bunun yerine, insanlar giderek daha küçük, göze çarpmayan mücevherleri tercih ediyor. Bu şekilde takı, tüm görünümünüzü ele geçirmek yerine, kıyafetinizin harika görünmesini sağlayan ekstra bir şeydir. Üstelik küçük takılar sadece daha şık görünmekle kalmaz, aynı zamanda biraz daha genç görünmenizi sağlar. Ekstra bir ipucu: incilerden kaçının, çünkü bir kıyafeti çabucak eskimiş gibi gösterirler.

fashionmistakes1.jpeg

3. KAHVERENGİ ÇORAPLAR VEYA TAYTLAR

Tayt veya çoraplar gerçekten birçok kıyafeti tamamlayabilir. Siyah bir taytla yanlış gitmek zordur, ancak kahverengi bir çift biraz zor olabilir. Özellikle kendi ten renginizden daha koyu bir tonda kahverengi taytlar iyi bir fikir değildir. Bunun nedeni, bacaklarınızın sahte bronz görünmesine neden olacak ve bu da sizi hızlı bir şekilde daha yaşlı gösterecektir.

4. SİYAH GÖZ MAKYAJI

Tamamen siyah bir kıyafet gibi, tamamen siyah bir makyaj da sizi solgun gösterebilir. Üstelik o kalın siyah eyeliner sadece çizgilerinizi ve kırışıklarınızı vurgulayacaktır. Göz makyajında ​​kahverengi, zeytin yeşili veya gri tonlarını tercih etmek daha akıllıca olacaktır. Bu sadece gözlerinizin daha güzel görünmesini sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda daha genç görünmenizi sağlayacaktır.

5. ÇİÇEK BASKILI GİYSİLER

Eğlenceli bir baskıya sahip giysilere karşı değiliz, ancak aşırıya kaçmamalısınız. Basılı bir ürün seçip onu sessiz bir kıyafetle kombinleyerek, fazla havalı olmak isteyen biri olarak karşılaşmamanızı sağlarsınız. Çiçek desenli giysilere özellikle dikkat edin: çok genişlerse, çabucak büyükannenize benzeyeceksiniz. Bu yüzden vücudunuza uygun bir giysi seçin.

fashionmistakes3.jpeg

6. UZUN ETEKLER

Sizi çabucak eski moda gösterebilecek bir başka giysi de uzun etek. Uzun bir eteği yanlış ayakkabı veya üst ile kombinlerseniz, her şey çabucak oldukça şımarık görünüyor. Dar bir üst ve güzel bir çift topuklu ayakkabı seçin ve ondan kurtulabilirsiniz.

7. İPEK EŞARPLAR

İpek eşarplar, boynunuzdaki kırışıklıkları ve çizgileri gizlemek için kullanışlı görünüyor. Ancak aynı zamanda üst bedeninizi daha uzun gösterir ve kıyafetinizin öne çıkmasını sağlar. Yaşlı olarak görülmek istemiyorsanız ideal değil. Bu nedenle, ipek eşarp dolapta daha iyi bırakılır.

8. KOYU RUJ

Son olarak, koyu renk göz makyajına ek olarak, genç görünmek istiyorsanız koyu ruj iyi bir fikir değildir. Sadece gereksiz dikkat çekmekle kalmaz, aynı zamanda sizi daha yaşlı gösterir. Bu nedenle dudaklarınızda nötr veya hafif bir gölgeye gitmek daha iyi bir fikirdir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN