Bu aksiyon komedi filmi Netflix'i alt üst etti: Üç günde tahtı ele geçirdi!

Bu aksiyon komedi filmi Netflix'i alt üst etti: Üç günde tahtı ele geçirdi!

Bu film Mart ayında Netflix’i alt üst etti. Henüz 3 gün önce platformda yayınlanan film, daha ilk günlerden rekor kırarak tüm dikkatleri üzerine çekti. İşte, herkesin bir solukta izlediği Netflix’in yeni aksiyon komedi filmi…

ESMAGÜL KOÇAK

Dijital içerik platformu Netflix son günlerde bu filmle gündeme geliyor. Daha 3 gün önce platformda kullanıcıların seyrine sunulan film, şimdiden en çok izlenen arasına girerek rekor kırmayı başardı…

AVATARI TAHTINDAN İNDİRMEYE BAŞARDI

Netflix'in en yeni aksiyon komedisi "The Gentlemen", yayınlanmasının üçüncü gününde zirveye oturarak, dikkatleri üzerine çekti. Guy Ritchie'nin ustalık eseri, ilk haftasında adeta rekor kırarak "Avatar: The Last Airbender"ı tahtından indirdi ve izleyicilerin yeni gözdesi oldu.

Ritchie'nin 2019 yapımı aynı isimli filminin devamı niteliğindeki bu spinoff, Eddie adındaki bir aristokratın ailesinden kalan malikaneyi keşfetmesi ve buranın beklenmedik bir şekilde marihuana imparatorluğuna ev sahipliği yapması etrafında dönüyor. Bu ilginç hikaye, Theo James, Kaya Scodelario, Daniel Ings, Joely Richardson ve Vinie Jones gibi yıldız isimlerle hayat buluyor.

the-gentlemen-2.jpg

3 GÜNDE 12 MİLYONDAN FAZLA İZLENME

Netflix'in global listesine hızla giriş yapan "The Gentlemen", 12,2 milyon izlenme ile zirveye yerleşti ve ilk sezonuyla izleyiciyi ekran başına kilitledi. Sadece üç gün içinde tüm rakiplerini geride bırakarak birinci sıraya yükselen dizi, 7 Mart'ta gösterime girdiği andan itibaren izleyicilerin beğenisini kazandı.

"The Gentlemen" sadece izleyicilerin değil, eleştirmenlerin de beğenisini topladı. Rotten Tomatoes'da 69 puan alan dizi, eleştirmenlerden olumlu yorumlar alırken, izleyicilerden gelen 84 puanlık yüksek skor, Ritchie'nin eserinin ne denli başarılı olduğunu gözler önüne serdi. 2019 yapımı filmin devamı niteliğindeki bu dizi, Ritchie hayranlarını mest etti ve eleştirmenler, hikayenin gelişim potansiyeline vurgu yaparak, ikinci sezonun olasılığını dillendirdi.

the-gentlemen-1.jpg

Netflix platformunun yeni zirvesi "The Gentlemen", aksiyon ve komedinin mükemmel harmanı ile izleyicilere unutulmaz anlar yaşatıyor. Dizi, sadece birkaç gün içinde nasıl bir fenomene dönüşebileceğinin canlı bir örneğini sunuyor. Guy Ritchie'nin imzasını taşıyan bu başyapıt, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam edecek gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN