Bu bağışıklık güçlendirici kür ile kış mevsimine demir zırhla girin! Tamamen doğal, yapay takviye ürünlerine bin basar

Bu bağışıklık güçlendirici kür ile kış mevsimine demir zırhla girin! Tamamen doğal, yapay takviye ürünlerine bin basar

Grip, nezle, öksürük, soğuk algınlığı gibi hastalıklar, kış aylarında bağışıklığı düşen kişilerde sıkça görülüyor. Bağışıklık sistemini güçlü tutmak, solunum yollarıyla ilintili hastalıklara karşı korur. Bağışıklığı güçlendirmek için de doğal yiyecek ve içeceklerden faydalanabilirsiniz. Peki, bağışıklık sistemi nasıl güçlendirilir? Hangi yiyecekler bağışıklığı kuvvetlendirir? İşte, bağışıklık güçlendirici kür...

Bağışıklık sisteminin zayıf olması, grip veya soğuk algınlığı gibi hastalıklara zemin hazırlar. Kefir gibi bağışıklığı güçlendiren besinleri tüketmek, vücudumuzun hastalıklara karşı direnç oluşturmasını sağlar. Kefirin içine ekleyeceğiniz limonla kışı sapasağlam geçirebilirsiniz.

KEFİRİN FAYDALARI NELER?

Kefir aslında yalnızca bağışıklık sistemini güçlendirmede değil sağlığımız açısından pek çok yarar sunar. Ancak kefirin içine ekleyeceğiniz limon sayesinde bağışıklığınızı zırh gibi güçlendirerek vücut direncinizi artırabilirsiniz.

Kefir, vücudumuz için en faydalı besinlerden biri. Özellikle probiyotik açısından zengin olduğu için bağırsak sağlığını etkili bir şekilde koruma altına alır. Kefir, iyi bir biyotin kaynağı olduğu için sağlıklı saçları teşvik eder. Aynı zamanda hafızayı güçlendirir.

BAĞIŞIKLIK GÜÇLENDİRİCİ KÜR: KEFİR LİMON KARIŞIMI

Bol magnezyum içerdiğinden dolayı sinirleri yatıştırarak depresyona karşı da etkili. Kefirin en bilinen özelliği, bağışıklığı kuvvetlendirmesi. Kefirin içine, C vitamini açısından limonu ilave edince bağışıklığı güçlendirebilir ve böylece tüm hastalıklara kalkan oluşturabilirsiniz.

Soğuk algınlığı ve grip belirtilerini en aza indiren limonlu kefir aynı zamanda sindirim sağlığını iyileştirmede etkin rol oynar. 1 bardak kefirin içine 2 yemek kaşığı ekleyeceğiniz limonlu kefir mucizesini günde 2 defa tüketmeniz yeterli olacak.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN