Bu bulmaca beyin yakıyor: 'C' harfini 7 saniye de bulabilenlerin iq'su yüksek çıkıyor

Bu bulmaca beyin yakıyor: 'C' harfini 7 saniye de bulabilenlerin iq'su yüksek çıkıyor

Bugünün bulmacası oldukça zorlu. Aşağıdaki resimde "C" harfini 7 saniyeden daha kısa sürede bulmaya çalışan çok sayıda kişi maalesef başarısız oluyor. Bakalım bu işi yapabilecek misiniz?

BİLMEK KADAR ZEKA OYUNLARININ SÜRECİ DE ZEVK VERİR

Hepimiz iş hayatının içinde kısa bir mola verip bulmaca çözmeyi ve ya zeka oyunları oynamayı severiz. Ve çoğu zaman kazanmamız ya da kaybetmemiz önemli değildir. Önemli olan sürecin kendisidir. Bir nefes molası vermek ve bu mola sırasında zevk almak çok önemlidir.

1-007.jpg

BUGÜN SİZEDEN 'C' HARFİNİ BULMANIZI İSTEYECEĞİZ

Bu eğlenceli ve dinamik oyunla karşılaştığınızda tüm dikkatiniz ona odaklanacak. Sizlerle ne tür bir yapboz paylaşalım diye uzunca bir süre düşündük ve şimdi sonunda bulduk. Görev çok basit: resimdeki "C" harfini bulacaksınız. 7 saniyeden daha kısa bir sürede bulabilirseniz, kendinizi zamanımızın en gelişmiş beyinlerine rakip olarak düşünebilirsiniz.

Oyun sadece hız ve dikkat içermez: onu çözme süreci size büyük zevk verecektir. Elinizde bir kronometre olduğundan emin olun. İyi şanlar!

BEN BULAMADIM VE OĞLUMDAN YARDIM İSTEDİM

Bu bulmacayı hazırlarken ben bulamadım. Sağdan baktım olmadı soldaki baktım olmadı. Yukarıdan aşağıya, aşağıdan yukarıya saydım yine de bulamadım. Sonunda odasında sakin sakin duran oğlumdan yardım istedim. Oğlumun yanıtı benim gibi bulmakta zorlanacağına o kadar emindim ki bulmacayı ona yollamamla buldum anne demesi bir oldu. İnanamadım ama oğlum çoktan telefonunda ekran görüntüsü alıp 'C' harfini işaretleyip göndermişti. Yenilmek çok kötü bir duygu hem de benim saatlerce bulamadım yanıtı saniyeler içinde bulması ayrıca cabası. Olsun ben hiç değilse kendi oğluma yenildim.

c-harfi-testi.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (51)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
51 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN