Yüzde 100 doğru çıkıyor! Resimdeki görüntü hareket ediyorsa size kötü haberi verelim! Zaman kaybetmeyin...

Yüzde 100 doğru çıkıyor! Resimdeki görüntü hareket ediyorsa size kötü haberi verelim! Zaman kaybetmeyin...

Sorunun ne olduğunu öğrenmek için bir yorgunluk testi yapın. Hayatın hiçbir anlamı yok ve genel olarak, son zamanlarda hepiniz kötü bir ruh halinde misiniz? Belki de mesele nesnel gerçeklikte değil, sadece yorgun olmanızda. Çok yorgun. Ama nasıl emin olabilirsiniz? Her şeyi anlamanızı sağlayacak mükemmel bir test sunuyoruz.

Bu ruhsal yorgunluk testinin fikri, Kyoto Üniversitesi Ritsumeikan'da psikoloji profesörü olan Japon bir psikiyatrist tarafından ortaya çıktı. Ne kadar dinlendiğimize bağlı olarak gerçeklik algımızın ve hatta optik illüzyonlarımızın değiştiğini fark etti.

yorgun-insan-1.jpg

İŞTE ÇOK BASİT TEST

Bu resimlere bakıyorsunuz ve görüntünün sizin için dönüp dönmediğini belirliyorsunuz. Bu işaretlerle kişisel ve zihinsel yorgunluk seviyenizi belirleyebilirsiniz.

4.jpg

5.jpg

1-003.jpg

2-004.jpg

3-002.jpg

ZİHİNSEL VE RUHSAL YORGUNLUK TESTİ YAPIN

Sadece tüm resimlere bakın ve kendiniz için genel bir sonuca varın: hareket ediyorlar mı? Evet ise, ne ölçüde?

Ve işte sonuçları nasıl doğru okuyacağınız.

yorgun-insan-2.jpg

GÖRÜNTÜLER NEREDEYSE TAMAMEN HAREKETSİZ

Size sunulan görüntülerin neredeyse tamamen hareketsiz olduğunu mu görüyorsunuz? Bu harika bir şeydir. Bu, şu anda olimpik bir sakinliğe sahip olduğunuz ve iç dünyanızda her şeyin mükemmel bir şekilde kurulduğu anlamına gelir.
Evet, evet, zorlukların üstesinden gelmeyi başaran ve sorunları felsefi olarak çözmeyi öğrenen insanlardan birisin. Sen, çoğu insanı gibi, hayatın bir dizi sorun değil, yeni bir deneyim olduğunu anlıyorsun. Ve durdurulamazsın.

yorgun-insan-3.jpg

GÖRÜNTÜLER HAREKET EDİYOR AMA ZAR ZOR HAREKET EDİYOR

Baktığınız resimlerdeki görüntüler hareket ediyor, ancak zar zor ise. Belki de bugün için çalışmaya ara vermelisin. Ve günün geri kalanında rahatlamalısın. Çünkü yorgunsunuz ve birçok hata yapabilirsiniz. Ya da sadece patlayın ve sevdiklerinize bağırmaya başlayın. Dinlenmeye ihtiyacınız var - hem fiziksel hem de zihinsel olarak.

En iyi çare, 8 saatlik sağlıklı bir uykudur. Göreceksiniz sabahın erken saatlerinde bu görüntüler hareketsiz olacak.

Ve size başka bir ipucu verelim. İç enerjinizi boş yere harcamamaya çalışın. Yargılamalarda ve değerlendirmelerde sakinliği ve dengeyi öğrenin. Herhangi bir sorunu çözmenin anahtarının, var olduğunu kabul etmek olduğunu unutmayın.

yorgun-insan-4.jpg

GÖRÜNTÜLER HAREKETLİ VE HIZLI

Ne yazık ki, bu çok fazla stres yaşadığınızın önemli bir uyarı sinyalidir. Durma zamanı geldi ve hemen ara vermelisiniz.

Mevcut hızınızda yaşamaya devam ederseniz, bir gün gerçek bir sinir krizinin kurbanı olma riskiyle karşı karşıya kalırsınız. Ve böyle yoğun bir hayatın her yılı ile sağlığınız giderek daha da kötüleşecek. Durmak size ve çevrenizdekilere iyi gelecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN