Bu maskeden sonra saçlarınız deli gibi uzayacak! İşte saçınızı coşturacak maske...

Bu maskeden sonra saçlarınız deli gibi uzayacak! İşte saçınızı coşturacak maske...

Şehir yaşamı saçların sönük görünmesine neden olurken dökülmesini de etkiliyor. Şehrin kirinden ve stresinden saçlarınızı korumanız için iki maske önereceğiz. Bu maskeleri iki hafta yaparsanız mucizeye tanıklık edeceksiniz.

Bu maskeden sonra saçlarınız deli gibi uzayacak. Saç bir insanın ana görünüşüdür . Bütün görüntüyü tamamlayan saçlar kadına güzellik ve çekicilik de verir.

UZUN VE SAĞLIKLI SAÇLAR TÜM GÖZLERİ ÜZERİNE ÇEKER

Uzun ve kalın saçlarınız varsa, erkeklerin dikkati ile ilgili herhangi bir sorun yaşamıyorsunuzdur. Çünkü eski zamanlarda bile “Tarlanın taşlısı kadının saçlısı" makbul olarak görülürdü.

Saç yapısını eski haline getirmek için sadece saça mükemmel bir şekilde bakmakla kalmayıp aynı zamanda saç tellerinin köklerinin büyümesi için de harekete geçiren mucize bir maske var.

sac-1.jpg

3 MALZEMEDEN OLUŞAN BU MASKE SAÇINIZI ÇOŞTURACAK

Yani kısa bir süre bu maskeyi kullanarak mükemmel bir sonuç alabilirsiniz. Bu maskeden sonra saçlarınız deli gibi uzayacak.

İçindekiler:

2 muz;

1 yumurta sarısı;

1 çay kaşığı limon suyu.

Tüm malzemeleri pürüzsüz olana kadar karıştırın, saça bolca uygulayın. Başınızı plastik bir torbaya sarın, havlu, atkı veya şapka ile ısıtın.

sac-2.jpg

KISA ZAMANDA SAÇLARINIZ İKİ KATINA ÇIKACAK

Yarım saat sonra karışım normal bir şampuan kullanılarak yıkanabilir. Kafanızdaki saçların iki katına çıktığı izlenimini edineceksiniz.

TAZE VE CANLI SAÇLAR İÇİN PORTAKAL VE KEFİR YETER

Saçınıza sadece enerji ve güç değil, aynı zamanda tazelik de kazandıracak bir maske yapabilirsiniz.

İçindekiler:

1 bardak portakal suyu;

1 bardak kefir.

Bu maske ayrıca saça aktif olarak etki etmek için sadece yarım saat yeterlidir. Saçınıza 30 dakika ayırın ve bu maske ile bekledikten sonra yıkayın.

Bu harika saç maskelerini haftada en az 2 kez uygularsanız daha önce düşünmeye bile cesaret edemediğiniz saç modellerine kavuşmuş olacaksınız...


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN