Elinizdeki 'V' harfine dikkat! Avucunun içinde eğer bu işaret varsa...

Elinizdeki 'V' harfine dikkat! Avucunun içinde eğer bu işaret varsa...

Hiç elinizdeki sayısız çizgiye baktınız mı ? Senin için bir şey ifade ediyorlar mı? Hayatınızda olacak her şeyin önceden belirlenmiş olduğuna inanıyor musunuz? Belki de hayatınızın kaderi avuçlarınıza yazılmıştır.

GELECEK SİZİN ELİNİZDE

Aslında, avuç içi uzmanlarına göre, avuç temel olarak olası kaderiniz hakkında sadece bazı işaretler ve ipuçları içerir. Avucunuzun içindeki çizgiler hayatınızı gerçekten özel kılabilir. "Gelecek sizin elinizde" sözünü mutlaka duymuşsunuzdur. Bunun kesinlikle doğru olması mümkün.

AVUCUNUZDAKİ V DÖRT ANA ÇİZGİDEN BİRİSİDİR

Avucunuzun içi kesinlikle hayatınızda olabileceklerin anahtarıdır. Elinize yakından bakın. Kalp çizgisinin sonundaki V'yi görüyor musunuz? Bu çizgi, ilişkilerinizi ve duygularınızı tanımlayan ve tahmin eden dört ana çizgiden biridir.

Bir kişinin kalp çizgisi eksik veya bulanıksa, pişmanlık veya sevgi gösteremediği gibi, acımasız ve kalpsiz olarak kabul edilir.

avcunda-v.jpg

Kalp çizgisindeki kırılmalar, kişinin her uygun durum için veya koşullara bağlı olarak duygularının değişebileceğini gösterir.

Bu satırın bu kadar önemli olmasının nedeni, geçmiş ilişkileriniz hakkında çok şey söylemesidir . Genellikle kalbin çizgisi biter ve avucunuzun içinde V harfini oluşturur.

V HARFİNE SAHİP OLANLAR ÇOK ŞANSLI

Genellikle bu V harfinin sahiplerinin çok şanslı, başarılı ve finansal olarak müreffeh olduğuna inanılır. Bu tür insanlar, hem aydınlık hem de karanlık dönemlerde kendilerine güvenen ve onları destekleyen sadık ve güvenilir arkadaşlarla çevrilidir.

Bununla birlikte, hayatlarının ilk kısmı genellikle mücadele ve güneşte yerlerini bulma ile karakterize edilir ve ancak 35 yıl sonra işler dramatik bir şekilde daha iyiye doğru değişir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN