Bunlara dikkat et yıkılma! Birinin size ihanet edeceğinin 10 işareti

Bunlara dikkat et yıkılma! Birinin size ihanet edeceğinin 10 işareti

İster bir arkadaş ister sevgili olsun, ruh sağlığı uzmanları bu toksik kişiyi hayatınızdan sonsuza kadar çıkarmanızı önerir. İşte birinin size ihanet edebileceğini gösteren 10 davranış:

1. ŞÜPHELİ DAVRANIŞLAR

Bir şeyin yanlış olduğuna dair ilk işaret, kişinin davranışıdır. Eşinizle aynı evde yaşıyorsanız, sizden uzaklaşabilir. Eve zamanında gelmezler ve sizinle birlikte sürdüklerinden farklı bir hayat sürmeye başlamazlar. Bir çalışan veya meslektaş ise, işte veya dinlenme odasında sizi görmezden gelebilirler. Sizinle birlikte gittikleri zaman, biriyle yemek yemeye gidebilirler. Koridorda yürürken bu kişi sizinle konuşmayı reddedebilir.

Arkadaşlığınızı canlı tutmak için her zaman yaptığınız küçük şeyler artık sadece solmuş hatıralar. Onlara neyin yanlış olduğunu sorarsanız, her zaman her şeyin yolunda olduğunu söyleyeceklerdir. Ancak, eylemlerin her zaman kelimelerden daha yüksek sesle konuştuğunu unutmayın.

2. SİZE KARŞI ÇOK NAZİK OLURLAR

Hiç çok iyi davranan birini gördün mü? Bu kişi zaten oldukça arkadaş canlısı olsa bile, aşırı iyi bir insan sahtedir . Sizi aldatmaya veya nezaketinizden yararlanmaya çalışıyorlarsa, o kadar tatlı olabilirler ki, sözleri kulaklarınıza tatlı bal gibi gelebilir. Size iltifat etmeye başlarlarsa ve fazla arkadaş canlısı olmaya çalışırlarsa, bunu bir şeylerin peşinde olduklarının bir işareti olarak almalısınız.

ihanet-2.jpg

3. NORMAL DAVRANIŞLARIN DIŞINA ÇIKAR

Bu kişinin çalışma şekline alışkınsın ama şu anda kesinlikle kendine benzemiyor. Bir şeylerin yanlış olduğuna dair ince işaretler fark edebilirsiniz, ancak henüz bir alarmı çalmak için yeterli değildir. Huysuzlaşabilir ve çok çığlık atabilirler. Beklenmedik görünebilecekleri herhangi bir kişilik değişikliğine dikkat edin.

4. SİZİ SOSYAL MEDYALARINDA ENGELLERLER

Sosyal medya paylaşımlarını görmediğinizi fark ediyorsunuz. Sayfalarına sadece sizden uzaklaştıklarını öğrenmek için gidiyorsunuz. Aranızda hiç kavga olmadı ve sorun olduğunu gösteren hiçbir şey olmadı, ancak sizi sosyal medya hesaplarından engellediler. Senden bir şey saklamak istiyorlar ama ihaneti hak edecek ne yapmış olabileceğin hakkında hiçbir fikrin yok. Onlardan ne kadar süreyle engellendiğin hakkında hiçbir fikrin yok, ama canımı acıtıyor.

ihanet-3.jpg

5. HESAPLARININ ŞİFRESİNİ DEĞİŞTİRİRLER

Bu kişiyle ortak veya arkadaş olarak yaşıyorsanız, aniden tüm şifrelerini değiştirmeye başladığını fark edebilirsiniz. Sosyal ağlardaki veya daha önce erişiminiz olan diğer sitelerdeki hesaplar. Sizi hayatlarından dışlamaya çalışıyorlar ve bunu yapmanın en kolay yolu biraz sır tutmaya başlamaktır.

6. TELEFONLARINA KORUMA KOYARLAR

Sevgiliniz size ihanet etmek üzereyken, bunu yapmanın en kolay yolu onların telefonunu alamayacağınızdan emin olmaktır. Hep yanınızda sehpanın üzerinde ya da yatağın üzerinde bırakmışlarsa, şimdi her yere yanlarında taşıyacaklar. Muhtemelen mesajlarını görememeniz için telefona bir güvenlik şifresi değiştirmiş veya eklemişlerdir. Ayrıca, gizlice kısa mesaj yazabilir veya telefon görüşmelerini cevaplamak için başka bir odaya girebilirler. Siz etraftayken arkadaşınız bile başka bir odada telefonda kişisel iş yapıyormuş gibi görünebilir. Ama bu gerçek olmaktan uzak. İnsanlar telefonlarında bir şeyler saklamaya başladıklarında, çifte hayat sürdüklerinin ilk işareti budur. Bunlar, birinin size ihanet edebileceğinin işaretleridir.

ihanet.jpg

7. ARKANIZDAN KÖTÜ KONUŞURLAR

İhanete uğradığınızı anlamanın en önemli yollarından biri, başka birinin size bundan bahsetmesidir. Hiç kimse arkadaşlarının veya sevdiklerinin arkalarından onlar hakkında kötü şeyler söylediğini bilmek istemez. Birisi size yokluğunuzda sizin hakkınızda ne söylediğini söylediğinde, en azından bunun doğru olmasını bekleyebilirsiniz. Unutmayın, insanlar duyduklarını biraz süslemeye eğilimlidir, ancak özü fazla değiştirmez.

8. SİZE YALAN SÖYLERLER

Bir zamanlar hayatında güvenebileceğin dürüst bir insanken, şimdi sana her zaman yalandan başka bir şey söylemiyor. Bu konuda onları birkaç kez yakaladınız. Bir zamanlar güvendiğin bu kişiye ne olacak? Bir eş nerede olduğu, harcanan para ve diğer önemli ayrıntılar hakkında yalan söylüyorsa, aldatmak üzere olabilir veya zaten aldatmış olabilir. Yanlarında bir ilişkileri olduğunda, her zaman senden ayrılmak istediklerinden emin değiller. Özellikle birlikte çocuklarınız varsa, daha ciddi bir şeye tırmanıp tırmanmadığını görmek için romantizme zaman vermek istiyorlar. Herhangi bir ilişkinin temeli gerçek olduğuna göre, aldatma hakkında her şeyi yakında öğreneceğinizi söylemek güvenlidir.

populer-insan-2-001.jpg

9. SİZİ PLANLARININ DIŞINDA TUTARLLAR

Dışlanmış veya yabancılaşmış hissetmekten daha kötü bir şey yoktur. Size akşam yemeği teklif etmeyi bırakırlar, işte sizinle konuşmayı bırakırlar, sizinle sosyal medyada konuşmayı bırakırlar, vb. Yanınızdan geçerken susabilirler veya sizden bir şey saklamaya çalışabilirler. Sizi sosyal çevrelerinden dışladıklarını anlamanın her zaman bir yolu vardır.

10. SİZİ KÜÇÜK DÜŞÜRMEYE BAŞLARLAR

Bu kişinin genellikle sizinle her zaman konuşacak bir şeyleri vardı, ama şimdi sizi sözlü olarak taciz etmeye başladı. Pasif-agresif bir kişi, ilişkiyi bitirmesi veya bitirmesi için bir neden vermek için sizinle kavga etmeye çalışacaktır.

Size bir kötülük yaptıkları için biraz suçluluk hissedebilirler, bu yüzden bu karmaşadan nasıl çıkacaklarını bilmelerinin tek yolu tüm suçu size yüklemektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN