Bunları yapın aranan insan olun! Her burç için ilişki tavsiyesi...

Bunları yapın aranan insan olun! Her burç için ilişki tavsiyesi...

Kesin olan bir şey var - mükemmel bir burç yok. Her biri iyi tavsiyelerden yararlanabilir. İlişkilerde, farklı burçların temsilcileri farklı davranır. Bazıları ilk görüşte çekici bir kişiye aşık olabilir, bazıları ise açılmak ve kendilerini savunmasız bırakmak için zaman isterler.

Zodyakın bazı işaretleri, kısa süreli ilişkileri ciddi ilişkilere tercih ederken, diğerleri genellikle ilişkileri etiketlemeyi sevmez. Bazıları masalsı bir düğün hayal ederken, bazıları gelenekleri önemsemez. Romantizme bakış açınız ne olursa olsun, kesin olan bir şey var - mükemmel bir burç yok. Her birinin akıllıca bir tavsiyeye ihtiyacı var.

ATEŞ BURÇLARI

KOÇ: UZLAŞMA HER ZAMAN BAŞARININ ANAHTARIDIR

Koç burcunda dünyaya gelecek kadar şanslı olan herkes için öğrenilmesi gereken en önemli ders budur. Koç, zodyakın en inatçı işaretlerinden biridir. Bu kulağa hoş gelmese de, aslında mutlaka olumsuz bir özellik değildir. Koç istediklerinin peşinden gider ve bu harika. Ancak, başkasının kurallarına göre oynamak zorunda olduklarını düşünmezler.

Ancak bir ilişkide bu özellik ciddi sorunlara neden olabilir. Neden? Niye? Mesele şu ki, Koç taviz vermek kolay değil. Ancak güçlü, uzun vadeli ilişkiler kurmak istiyorsanız, insanlar ne kadar uyumlu olursa olsun, her zaman her iki tarafa da uygun çözümler aramanız gerektiğini öğrenmelisiniz.

populer-insan-1.jpg

ASLAN: HER ZAMAN EVİN EFENDİSİ OLAMAZSIN

Siz Aslanlar kontrolün sizde olmasını seversiniz. Sonuçta, bu işaretin doğasında var. Sen doğuştan bir lidersin ve bu konuda yapabileceğin hiçbir şey yok. Seninle çıkmak isteyen herhangi biri bu gerçeği kabul etmek zorunda kalacak!

Yine de, gerçekten mutlu bir ilişki kurmak istiyorsanız, basit bir gerçeği öğrenmelisiniz. Bazen dümendeki koltuğunuzu partnerinize bırakmanız gerekir. Evet, ilk başta biraz rahatsızlık hissedeceksiniz. Ancak bazen yapılması gerekir. Her zaman her şeyi kontrol edemezsiniz.

YAY: ER YA DA GEÇ TAAHHÜTLERDE BULUNMAK ZORUNDA KALACAKSIN

Yay burcu , “kendini birine ada” ifadesinin bile sizi iğrendirdiğinin farkındayız. Sakin ol, panik yapma! Düğümü hemen biriyle bağlamanız gerektiğini söylemiyoruz, aksi takdirde sonsuza kadar bekar kalırsınız. Gençken, romantizmin her türlüsünün tadını çıkarmak ve yeni insanlarla tanışmak istersiniz, sorun değil.

Ancak, işte size bir ipucu - hayatınızın bir noktasında bir karar vermeniz ve kendinizi bir kişiye adamanız gerektiği gerçeğini anlayın ve kabul edin. Senin için gerçekten sevgiliyse ve onunla birlikte olmak istiyorsan, bir karar vermen gerekecek. Sonuçta, tüm hayatınızı sadece kısacık bağlantılarla yaşayamazsınız.

populer-insan-2.jpg

DÜNYA BURÇLARI

BOĞA: SAVUNMASIZ OLMAKTAN KORKMA

Boğa çok dikkatli bir işarettir. Tabii ki, bu özellik, Dünya'nın elementlerinin tüm işaretlerinde doğaldır. Ancak en çok Boğa burcunda telaffuz edilir. Evet, kimsenin seni incitmesine izin vermek istemezsin. Birine açıldığın anda savunmasız hale geldiğini biliyorsun.

Boğa, kural olarak, yanında sakin ve güvende hissedeceği bir ruh eşini bulmak için çok zaman alır. Ve bu gerçekleştiğinde, savunmasız kalmanıza izin verin. Ancak o zaman gerçek aşkın ne olduğunu tam olarak bilebilirsin.

BAŞAK: MÜKEMMEL İNSAN YOKTUR

Başaklar, her şeyi ve herkesi aşırı derecede eleştirme özellikleriyle tanınırlar. Hiç de kötü olduğunu düşünmüyorsun çünkü yüksek standartların var. Başkalarından imkansızı talep ettiğinizde sorunlar başlar. Sonunda sadece kötüye odaklanır ve iyiyi görmezden gelirsiniz.

Ama er ya da geç biraz rahatlamanız ve çevrenizdeki insanların kendileri olmalarına izin vermeniz gerekecek. Hiç kimse sürekli yanlış bir şey yapma korkusuyla yaşamak istemez. Her şeyde mükemmel bir ikinci yarı olmadığını anlamaya değer. Bu nedenle, hangi eksikliklere katlanabileceğinizi ve hangilerini yapamayacağınıza kendiniz karar vermeniz gerekecektir. Bazen hataların hayatı daha ilginç hale getirebileceğini unutmayın.

populer-insan-3.jpg

OĞLAK: SEVDİĞİNİZ KİŞİYLE DAHA FAZLA ZAMAN GEÇİRİN

Oğlak, işe yaklaşımınız ve problemlerle etkili bir şekilde başa çıkma yeteneğiniz ilham verici. Sevdiğiniz kişinin iyiliği için kariyerinizi ikinci plana atmaktan bahsetmiyoruz, ancak bir ilişkideki en büyük kusurunuz, eşinize yeterince zaman ayırmamanızdır.

Uzun vadeli bir bakış açısından, bu bir ilişkiyi gerçekten mahvedebilir. Her zaman o kadar meşgulsün ki sevdiğin kişiyi unutuyorsun. Seçilene / seçilene daha fazla zaman ayırmanız gerekiyor.

Birçok seçenek var. Akşamları bir randevuya gittiğinizde haftanın ortasında bir gün seçebilirsiniz. Ya da günü tamamen ilişkilere ayırabilirsiniz... Her şey sizin elinizde.

HAVA BURÇLARI

İKİZLER: ADANMIŞLIĞIN EKSİKLİĞİNİ HİÇBİR ŞEY GİDEREMEZ

Adanmışlıkla ilgili problemleriniz olma eğilimindesiniz. Kendinizi bir kişiye adamanız gerektiğine kendinizi ikna etmeniz son derece zordur. Her ihtimale karşı, bir geri dönüşle ilgilenmeniz gerektiği fikri her zaman vardır.

Bu fikir çok cazip. Ama sen çok daha iyisin ve bunu biliyorsun! Gerçekten öğrenmen gereken tek ders nedir? Sadakatin yerini hiçbir şey tutamaz. Sadakat eksikliğini hiçbir şey telafi edemez. Başarılı bir ilişki kurmak istiyorsanız, bu gerçeği kabul etmeniz gerekecek.

TERAZİ: BİR PARTNERDE GÜZEL GÖRÜNMEKTEN ÇOK DAHA FAZLASI VARDIR

dış görünüşe önem verin. Evet, bu onların görünüşlerinin de onlar için önemli olduğu anlamına gelir. Kişisel bakıma çok dikkat ederler.

Bir ortak seçerken, Terazi dış çekiciliğe özel önem verir. Ve bu genellikle kendilerini tatmin etmeyen ilişkilerde bulmalarına yol açar.

Terazi, sana bir tavsiye - başlangıçta sadece görünüşe dikkat etmeyi öğren. Kulağa basit geldiğini biliyoruz, ancak pratikte o kadar kolay değil. Ama kendi mutluluğun için denemeye değer.

populer-insan-4.jpg

KOVA: PARTNERİNİZİ BULMAK İÇİN STANDARTLARINIZI AYARLAMAYA DEĞER

Yüksek standartlara sahip olmanın yanlış bir tarafı yok. Ancak, yüksek standartlar hayal kırıklığına yol açar. Bu yüzden Kova bir ilişkide çok zordur.

Her türlü saçmalık için endişelenme eğilimindesiniz. Yalnızca en sevdiğiniz filmleri izlemiş, en sevdiğiniz grupların hepsini tanıyan ve en sevdiğiniz klasik romanlardan oluşan bir koleksiyona sahip olan kişilerle çıkmanız gerektiğine karar verebilirsiniz.

Şüphesiz, siz ve partnerinizin ortak bir yanınızın olması çok önemlidir. Ancak çok daha önemli noktalar var. Örneğin, sevgiliniz hayattan sizin yaptığınızla aynı şeyleri istiyor mu? Bu kişi size gerçekten saygı duyuyor ve isteklerinizi destekliyor mu? Sabırlı ve kibar mı?

SU BURÇLARI

YENGEÇ: GÜÇLÜ OLMAKTAN ÇEKİNME

Yengeçler, çok naziksiniz, diğer insanlarla empati kurabilirsiniz. Bu yüzden "karakter göstermeniz" çok zor. Bir savaş başlatmak yerine, ne pahasına olursa olsun barışı korumayı tercih edersiniz.

Ancak, bir ilişkide mutlu olmak istiyorsanız, birkaç şey öğrenmeniz gerekiyor. Özellikle, ne zaman kendiniz için ayağa kalkmanız gerektiğini ve ne zaman katlanmanız gerektiğini ayırt etmek için. Partnerinizin yaptığı bir şey yüzünden her kızgın veya üzgün hissettiğinizde duygularınızı bastıramazsınız. Hayır, bu mümkün değil.

Dürüst olmayı ve duyguları kelimelerle ifade etmeyi öğrenin. Aksi halde sizde bu duyguları uyandıran sorunu nasıl çözeceksiniz? Her şey dürüstlüğe bağlı.

populer-insan-5.jpg

AKREP: NE ZAMAN SAVAŞACAĞINI NE ZAMAN VAZGEÇECEĞİNİ ÖĞRENMEN GEREKİR

Akrepler her şeyden önce savaşçıdır. Ancak, mutlu bir ilişki kurmak istiyorsanız, gerçekten kavga etmenin ne zaman doğru çözüm olduğunu fark etmeyi öğrenmelisiniz.

Bir şeyi istediğin gibi yapmak istediğinde, kolayca küçük bir şey için kavga başlatabilirsin. İlişkilerdeki çatışmaları Yengeçlerden tamamen farklı bir şekilde ele alıyorsunuz. Bu anlamda siz onların tam tersisiniz. Ne olursa olsun, sessiz kalamazsınız. Sadece fikrinizi belirtmeniz yeterli! Doğru dengeyi bulmak ve bir dövüşün gerçekten buna değdiğini anlamayı öğrenmek harika olurdu.

BALIK: GERÇEK HAYATTAKİ İLİŞKİLER BİR PERİ MASALINDAKİ GİBİ DEĞİLDİR

Tüm umutsuz romantikler arasında Balık, muhtemelen en romantik olanıdır. Hayattaki hedeflerinizden biri, romanlarda anlatılan aşk türünü bulmaktır. Bu nedenle, romantik ilişkiler konusunu çok ciddiye alıyorsunuz.

Hayatının geri kalanında sizinle birlikte olmak isteyen harika bir insanı bulabileceğinizden şüphemiz yok. Ama gerçek hayattaki ilişkilerin Disney aşkı gibi olmasını beklemeyin. Hayatı böyle beklentilerle geçirirseniz, tanıştığınız her insanda hayal kırıklığına uğramaya başlayacaksınız.

Hiç kimse masal karakterlerinin standartlarına göre yaşayamaz. Ve biliyor musun? İlişkiniz bir peri masalından daha iyi olacak. Sadece gerçek oldukları için.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN