Yüzük büyüsünü duydunuz mu? Yüzüğünüzü taktığınız parmağınız ile neyi çağırıyorsunuz? İşte binlerce yıllık yüzük büyüsü?

Yüzük büyüsünü duydunuz mu? Yüzüğünüzü taktığınız parmağınız ile neyi çağırıyorsunuz? İşte binlerce yıllık yüzük büyüsü?

Yüzük sadece statü, moda ve güzellik değil, aynı zamanda bir çekiciliktir. Bu en basit yüzük olsa bile, hayatta size yardımcı olabilir.

Yüzük ve bileziklerin yabancı etkilere karşı korunmaya yardımcı olduğu antik dönemde biliniyordu. Tüm vücudumuza meridyenler nüfuz eder ve içlerinde dolaşan enerji bize esas olarak uzuvlardan girer.

Özellikle, eller aracılığıyla. Ellerdeki halkalar, her şeyden önce, yabancı, davetsiz enerjiden korunma işlevini yerine getirir. Ve zaten bu sayede hem bütünlüğü hem de sağlığı korumanıza yardımcı olurlar.

yuzuk-buyusu-1.jpg

YÜZÜKLERİN BÜYÜSÜ VE YÜZÜK NASIL KULLANILIR?

Astrologlar ve avuç içi uzmanları, her parmağın belirli bir gezegen ve element ile ilişkili olduğunu iddia eder.

Gezegenlerin ve elementlerin doğasını göz önünde bulundurarak yüzük takarsanız yüzük size yardımcı olacaktır.

yuzuk.jpg

BAŞPARMAĞA TAKILAN YÜZÜK PARA KAZANMANIZA YARDIM EDER

- Başparmağınıza bir yüzük takarak dünyanın duyusal algısını harekete geçirirsiniz. Ayrıca, para da çekiyor. Bir parça para kazanmak istiyorsan başparmağına bir yüzük tak.

-İşaret parmağını yüzükle süsleyerek Jüpiter'i ve güç unsurunu harekete geçirirsiniz. Bu güven verir ve hedefe ulaşmaya yardımcı olur. Üstelik sadece işte değil özel hayatta da başarıyı yakalama şansın artacaktır.

- Orta parmak (dünyanın elementi, Satürn gezegeni) - kabile hafızasından sorumludur. Orta parmakta, size miras kalan yüzükleri takmanız gerekir. Orta parmağa takılan böyle bir yüzük insanı güçlendirir, Ailesi ile temasa geçmesini sağlar ve kendinizi güvende hissetmenize neden olur.

yuzuk-buyusu-2.jpg

ÇOCUKLARINIZA SİZİ HATIRLATACAK YÜZÜKLER HEDİYE ETMELİSİNİZ

Çocuklarınıza yüzük verdiğinizden emin olun. Sadece kızlara değil, erkekler de birer yüzük hediye etmelisiniz. Bu hediyeniz onlara hayatta yardımcı olacaktır.

- Yüzük parmağındaki yüzük (hava elementi, gezegen - Güneş) - ilham verir, yaratıcı enerjiyi harekete geçirir, iletişime yardımcı olur. Ve sevdikleriniz tarafından bağışlanan bir yüzüğü yüzük parmağınıza takarsanız, kişisel ilişkilerinizi geliştirmenize yardımcı olur.

yuzuk-buyusu.jpg

- Küçük parmaktaki yüzük (su elementi, Merkür gezegeni) duygusal kürenizi güçlendirecek ve gerekli bağlantıları kurmanıza yardımcı olacaktır. Arkadaşlarınıza pembemsi yüzükler verin.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN