Ruh eşini nasıl bulacaksın? İşte astrolojide ruh eşinin göstergeleri...

Ruh eşini nasıl bulacaksın? İşte astrolojide ruh eşinin göstergeleri...

Her burç için mükemmel ruh eşi vardır. Akraba ruhlar bizim için yıldızlar tarafından önceden yukarıdan belirlenmiştir. Astrolojinin gerçek ruh eşinizin hangi burç olduğunu belirlemenize nasıl yardımcı olabileceğini hiç düşündünüz mü? Bu nedenle, eşinizi arıyor veya tereddüt ediyorsanız - işaretiniz için ipuçlarını dikkatlice inceleyin.

KOÇ BURCU RİSK ALAN BİR RUH EŞİNE İHTİYAÇ DUYAR

İdeal ruh eşi: Kelimenin tam anlamıyla birlikte yürüyeceğiniz kendine güvenen bir kişi. Koç burcunda doğanlar proaktif ve girişimcidir. Toplumdaki en son trendlere ve değişikliklere ilk tepki veren, onları alan ve sadece ileriye doğru atılanlar onlar. Bu nedenle, onları sadece geri çeken yavaş ve tereddütlü insanları şımartmak için zamanları yoktur.

Bu işaretin temsilcileri, onlara ayak uyduracak ve zirvelere ve başarılara uçacak bir ortağa ihtiyaç duyar. İdeal ruh eşleri kendine çok güvenen ve en önemlisi inatçı ve risk almaktan korkmayan biridir. Potansiyel Ruh Eşleri: Koç, Aslan, Yay, İkizler ve Kova.

BOĞALAR SADIK VE SICAK BİR EŞ ARIYOR

İdeal ruh eşi: Sadece Boğa'ya bakan sadık ve romantik bir kişi. Bu burçta doğanlar çok sadıktır. Birini tüm kalbiyle sevmişlerse, hayatlarının geri kalanında sadık kalacaklardır. Ancak Boğa, partnerinden tam olarak aynı davranışı bekler. İdeal ruh eşleri, her türlü yaşam koşulunda güvenilebilecek biridir.

Karmaşık bulmacalar ve akıl oyunları hayranı değil, doğrudan ve açık bir kişiye ihtiyaçları var. Boğa ilgilenmiyor bile değil, bunun için zamanı yok. Bu işaretin temsilcileri, kendilerini tek ve tek hissettirecek romantik doğaları severler. Potansiyel Ruh Eşleri: Yengeç, Oğlak, Başak ve Balık.

İKİZLER KENDİSİNİ GÜLDÜRENE HAYATINI VERİR

İdeal ruh eşi: İyi bir mizah anlayışı olan son derece zeki bir insan. Kesinlikle dinamik ve meraklı. Bu işaretin temsilcileri bir ortak seçerken oldukça seçicidir. Bu nedenle, daha önce biriyle çıkmaya karar vermişlerse, özel bir kişi olmalıdır.

Diğerleri gibi değil ve sıkıcı değil! İdeal ruh eşleri, komik ve eğlenceli, akıllı ve ilginç biri. Aynı zamanda, ortak İkizler gibi olmamalıdır, aksi takdirde sıkılırlar ve ... kaçarlar. Potansiyel Ruh Eşleri: Aslan, Terazi, Koç ve Kova.

ruh-esi-1.jpg

YENGEÇLERİN KALBİNİ BİLGE EŞLER ÇALIYOR

İdeal ruh eşi: büyük bir kalbi olan akıllı, düşünceli, sevecen ve şehvetli kişi. Kanserlerin kocaman bir kalbi var. Hiç kimse gibi sevmeyi biliyorlar - tüm kalpleriyle ve geriye bakmadan. Ancak Yengeç konumuna ulaşmak için aynı şekilde sevebilmelisiniz. Aksi takdirde, kendini çok çabuk yanlış veya yetersiz hissedecektir.

Bu işaretin temsilcilerinin gerçekten bilge birine ihtiyacı var. Sadece böyle bir kişi aklını kazanabilir. Ama aynı zamanda - onları özel ve sevilmiş hissettirecek kadar sevecen ve nazik. Yengeç bencil veya bencil değildir, bu nedenle ilgili ve kararlı bir ortağa ihtiyacı vardır. Potansiyel Ruh Eşleri: Akrep, Boğa, Balık ve Başak.

ASLANLAR SABIRLI İNSANLARA İHTİYAÇ DUYAR

İdeal Ruh Eşi: Aslan'ı diken üstünde tutabilen gizemli ve kendine güvenen bir kişi. Aslanlar kendine güvenen ve kendine yeten insanlardan etkilenir. Ama aynı zamanda - oldukça gizemli. Aslanın onunla maceraya atılmaya hazır, onsuz hayatı anlamadığı birine ihtiyacı var. Ama aynı zamanda entrika yapmayı başaran, böylece Aslan sabırsızlıkla yanar, sonra ne olacağını merak eder. Potansiyel Ruh Eşleri: İkizler, Terazi, Yay ve Koç.

SADAKAT BAŞAKLAR İÇİN OLMAZSA OLMAZ

İdeal Ruh Eşi: Oldukça karmaşık, anlaşılmaz ve kendini işine adamış biri. Bakirelerin kendileri basit değildir, bu yüzden karmaşık ve sofistike doğalara ihtiyaç duyarlar - yirmi yıllık pahalı Fransız şarabı gibi. Ancak aynı zamanda partner çok enerjik, iddialı ve hırslı olmalıdır. Bütün gün kanepede uzanır ve hiçbir şey yapmazsanız, Başak'ı hayal bile edemezsiniz. Odadaki iç "nesneye" değil, bir yaratıcıya ihtiyacı var. Ayrıca, bu işaretin temsilcileri sadakat ve bağlılığa çok değer verir, çünkü kendileri bu niteliklere, hatta bazen çok fazla sahiptirler. Potansiyel Ruh Eşleri: Akrep, Oğlak, Yengeç ve Boğa.

ruh-esi-2.jpg

TERAZİLERİ NE İSTEDİKLERİNİ BİLEN BİR EŞ MUTLU EDER

İdeal Ruh Eşi: Yakışıklı, akıllı ve kendinden emin. Eşleşebilmek için! Aşk söz konusu olduğunda Terazi çok titiz ve kaprisli olur. Rastgele insanlarla asla yetinmezler. Hayatının yarısını yalnız geçirmek anlamına gelse bile! Ruh eşleri aynı anda üç kriteri karşılamalıdır: görünüşte çekici, akıllı ve kendine güvenen olmak. Daha fazla ve daha az değil.

Bu işaretin temsilcileri güzel olan her şeyi sever, çünkü eşleri görünüşte gerçekten güzel olmalıdır. Ek olarak, Terazi zihni takdir eder, çünkü kendileri çok gelişmiş ve akıllıdır. "Yavaş" bir zihinle sıkıcı insanlar - çok çabuk sıkılırlar. Ayrıca Terazi, kararlılığından yararlanacak ve kendisi gibi olacak kendine güvenen bir sevilene ihtiyaç duyar. Sadece tam olarak ne istediklerini bilen insanlara tapıyorlar! Potansiyel Ruh Eşleri: İkizler, Kova, Yay ve Aslan

AKREP KENDİSİNE MEYDAN OKUNMASINI SEVER

İdeal Ruh Eşi: Onlara meydan okuyabilen ve tutkularından korkmayan biri. Akrepler, eğer aşık olurlarsa, o zaman tüm tutkuyla: derinden ve koşulsuz olarak. Ama hem onlara meydan okuyabilecek hem de ateşlerini yakalayabilecek birine ihtiyaçları var. İdeal ruh eşleri, iyi bir hayal gücü olan gerçekten derin bir insandır. Akrep'in doğasını hissetmeli, ancak tüm kartlarını ortaya çıkarmamalı. Bu işaretin temsilcileri sırları, tasavvufu, entrikayı sever ve ayrıca zekayı takdir eder. Potansiyel Ruh Eşleri: Balık, Başak, Oğlak ve Yengeç.

YAY BURÇLARINA KANATLARINI KESECEK EŞLER İYİ GELİYOR

İdeal ruh eşi: açık fikirli, özgürlüğü seven. Yay burcunu asla değiştirmeye çalışmayacak bir insan. Bu işaretin temsilcileri özgürlüğe her şeyden daha çok değer verir. Bu "kendi kendine yürüyen bir kedi". Sadece kontrol veya çok güçlü bir sevgi ile çileden çıkarlar. İdeal ruh eşleri, seven ve eğlenmesini bilen, çok açık ve samimi bir insandır.

Yay burcunda çok fazla "hamamböceği" yoktur, ancak onlara nasıl yaşayacaklarını ve davranacaklarını öğretecek birine ihtiyaçları yoktur. Tamire ihtiyaçları yok, orası kesin. Ruh eşleri onları desteklemeli ve sevmeli, eğitip kanatlarını kesmemeli! Potansiyel Ruh Eşleri: Aslan, Kova, Koç ve Terazi.

ruh-esi.jpg

ASLA ŞÜPHELENMEYECEĞİ EŞLER OĞLAKLARIN KALBİNİ ÇALIYOR

İdeal Ruh Eşi: Dikkatlerini çekebilecek şık, tarz sahibi bir insan. Oğlak, bir hayat arkadaşı seçmeye gelince son derece seçici olur. Onun için, yakınlarda “akraba olmayan bir ruh” olabileceği fikri kabul edilemez. İdeal partnerleri gerçekten havalı, "safkan" olmalı ki onunla gurur duyabilsinler. Ayrıca yüksek zekaya sahip olmalı ve Oğlak ile iletişim kurabilmelidir (ya da daha doğrusu zor karakterinin anahtarını bulmalıdır).

Ve en önemlisi: Oğlak, güvenebileceği, bağlılığından asla şüphe duymayacağı bir kişiye ihtiyaç duyar. Yani, inanılmaz Oğlak'ın her zaman güvenebileceği bir kişi! Potansiyel Ruh Eşleri: Balık, Boğa, Başak ve Akrep.

KOVALARIN KALBİNE GİDEN YOL YEMEKTEN GEÇİYOR

İdeal Ruh Eşi: Kendini çok adamış biri. Neşeli, ancak bir sinizm payıyla. Ve ayrıca - yemek pişirmede yetenekli! Akvaryumlar eğlenmeyi ve şaka yapmayı severler. Sevdikleri her an en çılgın maceralara atılmaya hazır olmalıdır. Ayrıca kara mizah uzmanlarına ve keskin zekalara çılgınca ilgi duyuyorlar.

Kova'yı güldürmeyi başarırsanız, onun kalbinin zaten cebinizde olduğunu düşünün! Yemek yapma yeteneği de büyük bir artı çünkü Kovalar lezzetli yemekler yemeyi severler. Potansiyel Ruh Eşleri: Terazi, Koç, İkizler ve Yay.

ruh-esi-3.jpg

BALIKLAR KENDİSİ İLE AYNI DİLİ KONUŞANLARI HAYATLARINA KABUL EDİYOR

İdeal Ruh Eşi: Yaratıcı ve esnek bir zihne sahip kendine güvenen bir kişi. Balıklar kendi dünyalarında yaşarlar. Hayatı asla tam anlamıyla veya ciddiye almazlar. İdeal ruh eşleri, sağlıklı bir özgüvene, vahşi ve yaratıcı bir zihne ve kalıpların dışında düşünme yeteneğine sahip biridir. Aslında, sadece aynı dili konuşabilecekleri birine ihtiyaçları var. Yani herkes gibi değil.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN